ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Τσέλσι στέλνει τον Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Τσέλσι στέλνει τον Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ντε Χέα 2013 GETTY IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα, αλλά νωρίτερα είχε βρήκε κλειστή την πόρτα της Τσέλσι για τον Κουρτουά.

Δημοσίευμα της "Mirror" έρχεται να ρίξει φως σε μία άγνωστη πτυχή της επικείμενης μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί βρίσκονταν εδώ και καιρό σε αναζήτηση τερματοφύλακα, στο πλαίσιο της διαδοχής του Ίκερ Κασίγιας.

Το όνομα του Ισπανού τερματοφύλακα της Μάντσεστερ παίζει εδώ και καιρό στα μεταγραφικά της "Βασίλισσας", όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας υπήρξε άλλος υποψήφιος πριν από αυτόν.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ φέρεται να χτύπησε την πόρτα της Τσέλσι με τον στόχο να είναι ο Τιμπό Κουρτουά. Οι Μαδριλένοι φέρεται να ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις από τις 25 εκατομμύρια λίρες, ήταν έτοιμοι να ανέβουν στα 37 εκατ., αλλά ο Μουρίνιο τους το ξέκοψε.

Η Τσέλσι φέρεται να ζήτησε το ποσό των 73 εκατομμυρίων λιρών για να μπει σε συζητήσεις. Το συγκεκριμένο ποσό κρίθηκε ως απαγορευτικό και έτσι η Ρεάλ κινήθηκε για τον Ντε Χέα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ