ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η συμβουλή Ιάπωνα δημοσιογράφου προκάλεσε το γέλιο του Ζιντάν

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane laughs as he speaks during a press conference at Zayed sport city in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Dec. 15, 2017. Real Madrid will play against Gremio on Saturday in the Club World Cup final soccer match. (AP Photo/Hassan Ammar)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane laughs as he speaks during a press conference at Zayed sport city in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Dec. 15, 2017. Real Madrid will play against Gremio on Saturday in the Club World Cup final soccer match. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ιάπωνας δημοσιογράφος υπέδειξε στον Ζινεντίν Ζιντάν να "χτυπήσει" την Μπαρτσελόνα από τα άκρα, προκαλώντας το γέλιο του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ρυθμούς "clásico" ζει το ισπανικό ποδόσφαιρο, καθώς η Ρεάλ υποδέχεται στο "Santiago Bernabéu" της Μαδρίτης την Μπαρτσελόνα (23/12, 14:00) για την 17η αγωνιστική της La Liga.

Το Sport24.gr και η COSMOTE TV σού δίνoυν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον αγώνα ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη, αυτό το Σάββατο 23/12 στις 14:00.

Ένας Ιάπωνας δημοσιογράφος ξεκίνησε να κάνει ερώτηση προς τον Ζινεντίν Ζιντάν κατά τη συνέντευξη Τύπου και κατέληξε σε υπόδειξη για τον τρόπο με τον οποίο θα ήταν καλύτερο να διασπάσει την Μπαρτσελόνα. Αυτό προκάλεσε το αυθόρμητο γέλιο του τεχνικού των "μερένγκες".

"Η διάταξη των δύο ομάδων θα είναι 4-4-2 σε ρόμβο. Θεωρητικά αυτό το σχήμα έχει ως πλεονέκτημα να έχει περισσότερους παίκτες στη μεσαία γραμμή. Έτσι θεωρώ τα άκρα "κλειδί" για το ματς", υποστήριξε ο Ιάπωνας για να τον διακόψει ο "Ζιζού" λέγοντάς του: "Έτσι νομίζεις;".

"Έτσι νομίζω εγώ προσωπικά, οπότε εάν η ομάδα σου θέλεις να παίξει από τα άκρα θα πρέπει να έχει την μπάλα", απάντησε ο Ασιάτης, με τον Ζιντάν να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ