ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η ρήτρα που "καίει" τον Μπενίτεθ

Η ρήτρα που "καίει" τον Μπενίτεθ

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ράφα Μπενίτεθ για τη Ρεάλ, λίγο πριν τον αγώνα των Μαδριλένων με τη Ρόμα, ενδέχεται να κοστίσουν ακόμα και 1.000.000 ευρώ στον Ισπανό! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ράφα Μπενίτεθ έφυγε με αρκετή πίκρα από το "Santiago Bernabeu" μεσούσης της σεζόν και αυτό το έδειξε και στις τελευταίες του δηλώσεις, λίγο πριν τον αγώνα της Ρεάλ στο Champions League κόντρα στη Ρόμα.

"Το περιβάλλον της Ρεάλ είναι πολύπλοκο και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει πάρα πολλοί προπονητές. Εκεί πρέπει να είσαι στα πάντα τέλειος και στο πρώτο λάθος ξεκινούν τα προβλήματα.

Ήμουν πεπεισμένος ότι μπορούσα να βελτιώσω τη θέση μου αλλά παίζαμε πάντα δύο ματς την εβδομάδα. Υπήρχαν πολλά νεύρα και ο πρόεδρος αποφάσισε να με απομακρύνει", ήταν η τοποθέση του Μαδριλένου τεχνικού, η οποία πάντως απειλεί να αφαιρέσει από τον τραπεζικό του λογαριασμό ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Η ρήτρα που "καίει" τον Μπενίτεθ

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η ισπανική εφημερίδα "El Economista", η Ρεάλ Μαδρίτης δέχτηκε να αποζημιώσει με 4.000.000 ευρώ τον Μπενίτεθ για να σπάσει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι (είχε ισχύ μέχρι το 2018), βάζοντας όμως έναν όρο σε αυτή τη συμφωνία.

Ο όρος αυτός προέβλεπε να μη μιλήσει καμία από τις δύο πλευρές για το "αντίο" μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016, με τον Μπενίτεθ να "σπάει" όμως τη συμφωνία και το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει το ποσό του 1.000.000 ευρώ στα δικαστήρια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ