ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ βρήκε τον αντικαταστάτη του Πέπε

Leicester's Jose Ulloa, left, fights for the ball with Porto's Felipe during a Champions League group G soccer match between FC Porto and Leicester City at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Leicester's Jose Ulloa, left, fights for the ball with Porto's Felipe during a Champions League group G soccer match between FC Porto and Leicester City at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε ξανά στην Πόρτο τον κεντρικό αμυντικό της, εφόσον ο Πέπε δεν αποδεχθεί την προσφορά ανανέωσης του συμβολαίου.

Στην Πόρτο έστρεψαν για ακόμα μία φορά το ραντάρ τους οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης για να ενισχυθούν στα στόπερ, θεωρώντας ότι το καλοκαίρι ο Πέπε θα αποχαιρετήσει τον σύλλογο μετά από δέκα χρόνια στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ο πολιτογραφημένος Πορτογάλος είχε αποκτηθεί από τους "δράκους" το καλοκαίρι του 2007 έναντι 30.000.000 ευρώ και προσέφερε τα μέγιστα στην επιστροφή των "μερένγκες" στην κορυφή της Ευρώπης και του κόσμου, ωστόσο στα 34 του δεν θεωρείται πρώτη επιλογή και γι' αυτό ο σύλλογος του έχει προσφέρει ένα χαμηλό συμβόλαιο για να παραμείνει.

Ο Πέπε μοιάζει να προτιμά τα εκατομμύρια από την Κίνα και σε περίπτωση που όντως αποφασίσει να μην συνεχίσει στη Μαδρίτη, τότε η Ρεάλ έχει έτοιμο τον διάδοχό του, σύμφωνα με την " AS".

Πρόκειται για τον Φελίπε Αουγκούστο ντε Αλμέιδα Μοντέιρο, τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, ο οποίος αποκτήθηκε από τους "δράκους" το καλοκαίρι και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Βραζιλίας (2015) και το Μουντιάλ Συλλόγων (2012) μεταξύ άλλων με την Κορίνθιανς.

Το ρεπορτάζ της μαδριλένικης εφημερίδας αναφέρει ότι η Ρεάλ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με όλες τις πλευρές για τη μετακίνηση του Φελίπε το προσεχές καλοκαίρι, εφόσον ο Πέπε δεν αποδεχθεί τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Φελίπε, ο οποίος έχει κληθεί και στην εθνική Βραζιλίας, αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους παίκτες που θέλουν να πουλήσουν οι Πορτογάλοι, ώστε να συρρικνώσουν το έλλειμμά τους και να μην πέσουν έξω στον προϋπολογισμό που είχαν ανακοινώσει προ μηνών.

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ