ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ "τινάζει" την μπάνκα με 135εκ. για τον Εμ' Μπαπέ

Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει τρίτη πρόταση στη Μονακό για τον Κιλιάν Εμ' Μπαπέ, η οποία θα φτάνει τα 135.000.000 ευρώ, με προϋπόθεση να πουλήσει ένα από τα "αστέρια" της. Ποια η στάση του 18χρονου φορ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αλλάξει μια για πάντα το μεταγραφικό παζάρι, αφού σύμφωνα με γαλλικό ΜΜΕ, θα καταθέσει τρίτη πρόταση στη Μονακό για την απόκτηση του Κιλιάν Εμ' Μπαπέ, η οποία δεν θα έχει προηγούμενο.

Το " RMC Sport", με αποκλειστικό δημοσίευμα, αποκαλύπτει ότι οι "μερένγκες" επιστρέφουν για την απόκτηση του κορυφαίου εφήβου επιθετικού του κόσμου με πρόταση ύψους 135.000.000 ευρώ με μπόνους!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί ένα "αστέρι" για τη θερινή μεταγραφική περίοδο, παρότι η ομάδα του ανέβηκε στην κορυφή της Ισπανίας και της Ευρώπης φέτος χωρίς σημαντικές μεταγραφές την προηγούμενη σεζόν. Η μπίλια έχει πέσει στον 18χρονο Γάλλο, ο οποίος έκανε μία εκπληκτική σεζόν με τους Μονεγάσκους, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να αποκαθηλώσει την Παρί Σεν Ζερμέν και να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Για να υλοποιηθεί μία τόσο κοστοβόρα μεταγραφή, οι "μερένγκες" θα χρειαστεί να βρουν τα διαθέσιμα χρήματα. Η τακτική θα είναι ίδια όπως τα προηγούμενα χρόνια, όταν αποκτούσαν παίκτες καταρρίπτοντας μεταγραφικά ρεκόρ: μία πώληση θα χρηματοδοτήσει μία αγορά.

Η πώληση αναμένεται να είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος μένοντας εκτός αποστολής στον τελικό του Champions League έλαβε το τελικό μήνυμα διοίκησης και Ζινεντίν Ζιντάν, ότι είναι περιττός στο ρόστερ. Οι Ισπανοί δεν πρόκειται να πουλήσουν φθηνά, όμως, αφού ο Κολομβιανός διεθνής που κόστισε 80.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2014, αναμένεται να αποφέρει έσοδα 70.000.000 ευρώ.

Αυτή είναι η τιμή εκκίνησης για τον 25χρονο διεθνή, με τη Ρεάλ να μην κάνει έκπτωση, την ώρα που τον παίκτη ορέγονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, έχει ενημερωθεί ήδη για την απόφαση να πωληθεί ο παίκτης και ήδη ο Πορτογάλος αναζητά συμφωνία με έναν σύλλογο. Συζητήσεις υπάρχουν με Γιουνάιτεντ και Ίντερ, ωστόσο και η Παρί παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

Όταν εξασφαλιστούν τα έσοδα από τον Ροντρίγκες, η Ρεάλ θα πραγματοποιήσει την τρίτη πρότασή της στη Μονακό, μετά από την πρώτη των 100.000.000 ευρώ και τη δεύτερη που άγγιξε τα 115.000.000 ευρώ. Αμφότερες απορρίφθηκαν από τους Μονεγάσκους, ωστόσο μετά από τη βελτίωση της προσφοράς, η αντίδρασή τους δεν είναι βέβαιη.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πάντως, παραμένει προσγειωμένος. Πληροφορίες από το ρεπορτάζ του "RMC Sport" αναφέρουν ότι ο Εμ' Μπαπέ δεν επιθυμεί να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από το "Λουί Ντε" και πώς θέλει να παραμείνει στη Μονακό ως βασικός, ώστε να διασφαλιστεί και η παρουσία του στην εθνική Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο, με άκρως βελτιωμένες απολαβές και μπόνους, που θα περιλαμβάνει και επέκταση της συνεργασίας με τη Μονακό κατά έναν χρόνο, ήτοι μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

"Προς το παρόν, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στη Μονακό και ο σύλλογος θέλει ο Εμ' Μπαπέ να συνεχίσει την περιπέτειά του", δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του στο "RMC Sport" και όλα δείχνουν ότι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου θα πάρει παράταση.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ