ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ τιμά τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το ρεκόρ

Η Ρεάλ τιμά τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το ρεκόρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα γκολ απέναντι στη Μάλμε ξεπέρασε τα 500 στην επαγγελματική του καριέρα, ενώ "έπιασε" τον Ραούλ στην πρώτη θέση των σκόρερ της Ρεάλ. Οι "μερένγκες" τιμούν το δεύτερο ρεκόρ του Πορτογάλου σταρ την Παρασκευή.

Είναι "βασιλιάς" στη Μαδρίτη και τέτοιες τιμές πρέπει να του αποδίδονται. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το ματς τη 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, κόντρα στη Μάλμε έχει δύο επιπλέον λόγους. Ο πρώτος ότι ξεπέρασε τα 500 γκολ (501 για την ακρίβεια) στην επαγγελματική του καριέρα με τις φανέλες των Σπόρτινγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης κι εθνική Πορτογαλίας. Ο δεύτερος, ότι με το 501το έφθασε τα 323 με τους "μερένγκες" κι έπιασε τον Ραούλ στην πρώτη θέση των σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοίκηση της Ρεάλ θα τιμήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το δεύτερο ρεκόρ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", την Παρασκευή. Θα του ετοιμάσει μία έκπληξη, η οποία προς το παρόν κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο συμπατριώτης ατζέντης και στενός φίλος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες. "Δεν πίστευα ότι θα σπάσω αυτό το ρεκόρ, όταν φόρεσα για πρώτη φορά αυτή τη φανέλα. Ο Ραούλ μου έστειλε ένα μήνυμα και μου είπε μακάρι να βάλεις άλλα 300. Γνωρίζω ότι μου το είπε με την καρδιά του", δήλωσε ο Πορτογάλος.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ