ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

H Ρεάλ θέλει τον επόμενο Τιάγκο Σίλβα

H Ρεάλ θέλει τον επόμενο Τιάγκο Σίλβα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "UOL.com", η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται ζεστά για τον νεαρό αμυντικό της Κορίνθιανς, Λέο Σάντος, ο οποίος θεωρείται το επόμενο μεγάλο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Τα τελευταία χρόνια, εν αντιθέσει με το παρελθόν, η Βραζιλία έχει προσφέρει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δύο εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών. Ο λόγος για τους Νταβίντ Λουίζ και Τιάγκο Σίλβα. Όμως, απ' ό,τι φαίνεται, η παραγωγή σπουδαίων στόπερ δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού στο προσκήνιο έχει βρεθεί το όνομα του Λέο Σάντος της Κορίνθιανς.

Ο 17χρονος άσος θεωρείται το επόμενο μεγάλο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου στη συγκεκριμένη θέση και ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει θερμό ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "UOL.com", οι μαδριλένοι παρακολουθούν την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για να τον κάνουν "δικό" τους.

Ο Σάντος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, ενώ έχει για μάνατζερ τον Μίνο Ραϊόλα. Βέβαια, το 100% των δικαιωμάτων του ανήκουν στη Κορίνθιανς, επομένως ο δαιμόνιος Ιταλός ατζέντης δεν πρόκειται να "καρπωθεί" κάποιο επιπλέον ποσό για τη μεταγραφή του, πέρα απ' τα προβλεπόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε τον καλύτερο προπονητή
Ρονάλντο: "Αυτός θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα"
Ξανά κορυφαίος Ουαλός ποδοσφαιριστής ο Μπέιλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ