ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ πούλησε τα δικαιώματα της εικόνας της στο ίντερνετ έναντι 500.000.000 ευρώ!

Η Ρεάλ πούλησε τα δικαιώματα της εικόνας της στο ίντερνετ έναντι 500.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "El Confidencial", οι διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης πούλησαν τα δικαιώματα της ομάδας στο ίντερνετ σε επενδυτικό fund των ΗΠΑ έναντι 500.000.000 ευρώ.

Τα τελευταία χρόνια, ο τομέας των social media και του ίντερνετ γενικότερα αποτελεί το Νο.1 τρόπο προώθησης και διαφήμισης των ομάδων παγκοσμίως. Είτε πρόκειται για το ποδόσφαιρο είτε για οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την ισπανική ομάδα αποφάσισαν να παραχωρήσουν τα δικαιώματα της εικόνας των "μερένγκες" στο ίντερνετ σε επενδυτικό fund απ' τις ΗΠΑ "Providence Equity Partmers" έναντι 500.000.000 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη εταιρεία ανήκουν τα αποκλειστικά δικαιώματα της εικόνας, μεταξύ άλλων, και του MLS, ενώ παράλληλα κατέχει ήδη το 1/4 του ποδοσφαιρικού μάρκετινγκ των ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης δέχεται καθημερινά 1.350.000 μοναδικούς επισκέπτες, ένα νούμερο 4 φορές μεγαλύτερο απ' αυτό της Μπαρτσελόνα.

Ύστερα απ' αυτή τη συμφωνία, οι Μαδριλένοι μετατρέπονται ξανά, μετά απ' ένα χρόνο, στον πιο πλούσιο σύλλογο παγκοσμίως, αφήνοντας πίσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέσσερις "μνηστήρες" για Αγκουέρο
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ