ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ επέστρεψε 1.000 εισιτήρια στην UEFA

Η Ρεάλ επέστρεψε 1.000 εισιτήρια στην UEFA
AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Η UEFA παρέλαβε 1.000 εισιτήρια του τελικού Champions League που έμειναν αδιάθετα από τη Ρεάλ, αλλά δεν θα τα προωθήσει σε φίλους της Λίβερπουλ.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν, σε συνέντευξη Τύπου πριν από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της συνομοσπονδίας, επιβεβαίωσε ότι η Ρεάλ επέστρεψε εισιτήρια του τελικού Champions League.

Ο Σλοβένος δικηγόρος δήλωσε ότι πρόκειται περί τα 1.000 κομμάτια, τα οποία φυσικά "δεν μπορούν να διατεθούν σε φιλάθλους της Λίβερπουλ για λόγους ασφαλείας".

Ο 50χρονος παράγοντας έμεινε ικανοποιημένος από τον αριθμό των εισιτηρίων που καταλήγουν στα χέρια απλών φιλάθλων, παρά τις διαμαρτυρίες για χιλιάδες εισιτήρια που παρακράτησε η UEFA. "Η διάθεση των εισιτηρίων είναι πολύ δίκαια. Στους φιλάθλους έχει διατεθεί πάνω από το 60% των εισιτηρίων".

Όπως είχε ανακοινώσει η UEFA, ο κάθε σύλλογος παρέλαβε μόλις 16.626 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του, σε ένα γήπεδο που έχει επίσημη χωρητικότητα 70.050 θεατών, η οποία θα μειωθεί σε 63.000 για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μαζί με τα 6.700 εισιτήρια που θα διατεθούν διαδικτυακά και ελεύθερα για το κοινό, το πολύ 63% θα καταλήξει στα χέρια των φιλάθλων των δύο ομάδων, στο σημαντικότερο παιχνίδι στη σεζόν.

Το υπόλοιπο 25% των εισιτηρίων θα διατεθεί για τις ανάγκες φιλοξενίας και για εκείνες των κατόχων των δικαιωμάτων προβολής της διοργάνωσης, το 11% για τους αξιωματούχους του αγώνα, για τις ανάγκες παικτών των δύο ομάδων και για media και το 1% για εμπορικούς συνεργάτες.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Όσον αφορά στις τιμές, υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες, όλες με δύο υποκατηγορίες: κανονικές θέσεις και θέσεις με περιορισμένη ορατότητα. Στην 4η και πιο φθηνή κατηγορία, οι τιμές είναι 61 και 48 λίρες αντίστοιχα, για την 3η κατηγορία αυξάνονται σε 140 και 109 λίρες, στη 2η κατηγορία φτάνουν τις 280 και τις 223 λίρες και τα πιο ακριβά εισιτήρια αγγίζουν τις 394 και 315 λίρες αντιστοίχως.

Επιπλέον, η UEFA έχει επιβάλλει περιορισμό για μάξιμουμ 200 σετ εισιτηρίων για έναν ενήλικα κι ένα παιδί, με κόστος 122 λίρες.

Η διάθεση είναι ίδια και για τις δύο φιναλίστ και γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων.

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ