ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ "έκλεψε" 17χρονο Βραζιλιάνο που ήθελε η Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ "έκλεψε" 17χρονο Βραζιλιάνο που ήθελε η Μπαρτσελόνα
AP PHOTO/ANDRE PENNER

Η Μπαρτσελόνα έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του 17χρονου Βραζιλιάνου Ροντρίγκο, ο οποίος εν τέλει θα αγωνίζεται στη Ρεάλ από το 2019.

Η Μπαρτσελόνα έμοιαζε βέβαιος προορισμός για ένα από τα μεγάλα αστέρια του πρωταθλήματος Βραζιλίας τη φετινή σεζόν, του 17χρονου Ροντρίγκο, ωστόσο την Πέμπτη η " Marca" γνωστοποίησε πως ο παίκτης θα καταλήξει στη Ρεάλ.

Οι "μερένγκες" ήρθαν σε συμφωνία με τη Σάντος για την αγορά του νεαρού επιθετικού για 45.000.000 ευρώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με τους Βραζιλιάνους να προσπαθούν να ανεβάσουν τη ρήτρα του στα 100.000.000 ευρώ, αλλά να μην προλαβαίνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμφωνία είναι "ολική και καταληκτική", με συνέπεια να αφήνει τους "μπλαουγκράνα" στα "κρύα του λουτρού", από τη στιγμή που είχαν δείξει πρώτοι μεγάλο ενδιαφέρον για τον φέρελπι ποδοσφαιριστή.

Οι κακές σχέσεις του συλλόγου με τη Σάντος μετά από τη μεταγραφή Νεϊμάρ έπαιξαν ρόλο στην καθυστέρηση της υπόθεσης και όταν η Ρεάλ βρέθηκε στο προσκήνιο, άδραξε την ευκαιρία.

Ο παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Ρεάλ μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, όταν θα γίνει 18 ετών και θα επιτραπεί η διεθνής μεταγραφή, οπότε θα παραμείνει δανεικός στη Σάντος μέχρι το τέλος της βραζιλιάνικης σεζόν. Το ίδιο συνέβη με ακόμα έναν έφηβο που αγόρασαν πέρυσι οι "μερένγκες", τον επιθετικό Βινίσιους Ζούνιορ, ο οποίος θα ενταχθεί πρακτικά στη Ρεάλ στις 12 Ιουλίου, όταν ενηλικιωθεί.

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ