ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ διώχνει τον Κοεντράο αλλά πληρώνει το 90% του μισθού του

Real Madrid's Fabio Coentrao is shown with the ball during a soccer game against Glasgow Celtic Saturday, Aug. 11, 2012, in Philadelphia. Real Mardrid won, 2-0. (AP Photo/Michael Perez)
Real Madrid's Fabio Coentrao is shown with the ball during a soccer game against Glasgow Celtic Saturday, Aug. 11, 2012, in Philadelphia. Real Mardrid won, 2-0. (AP Photo/Michael Perez) AP

Ο Φάμπιο Κοεντράο ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ, η οποία για να τον δώσει προτίθεται να καλύψει το 90% του συμβολαίου του.

Ο Φάμπιο Κοεντράο κατόρθωσε να γίνει πρώτο θέμα στον διεθνή Τύπο, κλέβοντας την παράσταση από την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ήταν απών από τους πανηγυρισμούς του τροπαίου στη Μαδρίτη, χωρίς κανείς να γνωρίζει τον λόγο. Ο 29χρονος διεθνής έχει τεθεί εκτός ομάδας φέτος, με συνέπεια να μην βρεθεί στην αποστολή των "μερένγκες", ωστόσο κανονικά θα έπρεπε να είναι παρών στους πανηγυρισμούς.

Η απουσία του οφείλεται σε ζαλάδες και εμετό που έκανε, με συνέπεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί εάν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η Ρεάλ διώχνει τον Κοεντράο αλλά πληρώνει το 90% του μισθού του

Παρ' όλα αυτά, θα συνεχίσει να είναι απών από τη Ρεάλ, αφού πλεον οι "μερένγκες" φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την παραχώρηση του παίκτη ως δανεικού.

Μάλιστα, οι Ισπανοί θέλουν να ξεφορτωθούν με κάθε τρόπο τον Κοεντράο που δέχονται ακόμα και να του καταβάλουν το 90% του συμβολαίου του, αφήνοντας στα "λιοντάρια" την υποχρέωση να ξοδέψουν μόλις 350.000 ευρώ για τον παίκτη, σύμφωνα με την "O Jogo".

Ο Κοεντράο, πάντως, μοιάζει με τον πιο καλά αμειβόμενο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ τα τελευταία χρόνια, αφού για κάθε ένα από τα 7.497 λεπτά που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας σε κάποια διοργάνωση, εισέπραξε 35.500 ευρώ από το καλοκαίρι του 2011, όταν η Ρεάλ τον αγόρασε από την Μπενφίκα έναντι 30.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Michael Perez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ