ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ αγοράζει από Ιανουάριο τον πιο ταλαντούχο Ισπανό τερματοφύλακα

Athletic Bilbao's goalkeeper Kepa Arrizabalaga, right, fights for the ball with FC Barcelona's Samuel Umtiti, left, during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and FC Barcelona, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's goalkeeper Kepa Arrizabalaga, right, fights for the ball with FC Barcelona's Samuel Umtiti, left, during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and FC Barcelona, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα καλύψει τη ρήτρα του 23χρονου τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Κέπα, για να τον αποκτήσει από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ούτε ο Κέιλορ Νάβας αλλά ούτε ο Κίκο Κασίγια θα φοράει τα γάντια της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca", οι πρωταθλητές έχουν δρομολογήσει ήδη την αγορά του επόμενου βασικού τερματοφύλακά τους, ο οποίος είναι διεθνής και θεωρείται ο πιο ταλαντούχος από τη νέα γενιά των Ισπανών.

Ο λόγος για τον Κέπα Αριθαμπαλάγα, τον 23χρονο τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αποτελεί μόνιμη επιλογή του Ζουλέν Λοπετέγκι στις αποστολές της εθνικής Ισπανίας.

Ο Βάσκος διεθνής έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τις τελευταίες δύο σεζόν, αντικαθιστώντας επάξια τον Γκόρκα Ιραϊθόθ στο "Σαν Μαμές".

Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2018 και μέχρι στιγμής δεν έχει αποδεχθεί καμία πρόταση ανανέωσης των Βάσκων. Από την 1η Ιανουαρίου θα αποκτήσει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται και να συμφωνήσει με οποιονδήποτε σύλλογο για να μετακινηθεί το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Σε διαφορετική περίπτωση, όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει άμεσα, θα πρέπει να καλύψει τη ρήτρα του, που στην προκειμένη περίπτωση ανέρχεται σε 20.000.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, φέρεται να έχει δώσει το "πράσινο φως" γι' αυτήν τη δαπάνη, αφού μόνο το όνομά του βρίσκεται στη λίστα του συλλόγου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ενδιαφέρον για τον Νταβίδ ντε Χέα έχει ατονήσει.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ