ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η νέα "κατάκτηση" του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η νέα "κατάκτηση" του Κριστιάνο Ρονάλντο

Λίγο μετά την κατάκτηση του Euro 2016 με την εθνική Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να κάνει δώρο στον... εαυτό του ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο. Δείτε το μέσα από φωτογραφίες!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας ολοκληρώθηκε με ονειρεμένο τρόπο για αυτόν αφού οδήγησε την Πορτογαλία στην κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία της και πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει λίγο χρόνο για διακοπές πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν.

Πριν όμως κάνει διακοπές ο CR7 φρόντισε πρώτα να ανταμείψει τον εαυτό του για τους τόνους ιδρώτα που έχυσε για πάνω από έναν μήνα στη Γαλλία, αγοράζοντας ένα αμάξι που μόνο να το θαυμάσεις μπορείς...

Και λέμε μόνο να το θαυμάσεις γιατί η Bugatti Veyron (έκδοση 16.4 Grand Sport ) που ανήκει πλέον στην κατοχή του Πορτογάλου λογίζεται ως έργο τέχνης αν αναλογιστεί κανείς πως η αξίας της είναι 1.200.000 ευρώ.

"Έρχεται το ζώο", έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο λογαριασμό του στο Instagram και μόνο υπερβολική δεν πρέπει να θεωρηθεί η φράση του για ένα αμάξι που μπορεί να φτάσει τελική ταχύτητα τα 410χλμ/ώρα ενώ κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα!

The animal arrive

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Garage time. Soon your honor arrive

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ