ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η "μυστική συζήτηση" του Ζιντάν με τον Εμπαπέ

Η "μυστική συζήτηση" του Ζιντάν με τον Εμπαπέ

Σύμφωνα με την "Equipe", ο Κιλιάν Εμπαπέ πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από... μυστική συζήτηση που είχε με τον προπονητή των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν. Πώς τον έπεισε ο Γάλλος τεχνικός.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται καθημερινά στα πρωτοσέλιδα του μαδριλένικου Τύπου, αφού αποτελεί τον πρώτο στόχο για την επιθετική γραμμή της ομάδας, ύστερα απ' την εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Μονακό.

Ο 18χρονος επιθετικός σημείωσε 26 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ σε 44 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι Μονεγάσκοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά και να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Τα κατορθώματά του, όπως είναι λογικό, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα απ' τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τους Ζινεντίν Ζιντάν και Φλορεντίνο Πέρεθ να βλέπουν στο πρόσωπό του τον επόμενο σούπερ σταρ της Ρεάλ. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος δεν ήταν πεπεισμένος πως οι Μαδριλένοι είναι ο ιδανικός προορισμός για την εξέλιξη της καριέρας του, φοβούμενος πως δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής λόγω ηλικίας, αλλά και πολλών επιλογών στην επίθεση.

Όμως, σύμφωνα με την " Equipe", υπήρξε μία... μυστική συζήτηση με τον Ζιντάν, η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα και φέρνει τον Γάλλο επιθετικό προ των πυλών του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, ο "Ζιζού" πήρε τηλέφωνο τον Εμπαπέ και του υποσχέθηκε πως θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, αφού, κατά πάσα πιθανότητα, ένα από τα αστέρια του συλλόγου (Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ) θα αποτελεί παρελθόν το φετινό καλοκαίρι.

Παράλληλα, ο Ζιντάν τόνισε στον 18χρονο φορ πως η Ρεάλ Μαδρίτης του προσφέρει την ευκαιρία να μετατραπεί άμεσα σε έναν σούπερ σταρ πρώτης γραμμής. Τα λόγια του "Ζιζού" φαίνεται πως έπεισαν, αλλά παράλληλα ενθουσίασαν τον Εμπαπέ, με συνέπεια η πλάστιγγα να γείρει προς την πλευρά του "ναι".

Θυμίζουμε πως η Μονακό ζητάει 100.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του, ένα ποσό που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι "μερένγκες" προκειμένου να τον φέρουν στη Μαδρίτη.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Η "μυστική συζήτηση" του Ζιντάν με τον Εμπαπέ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ