ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Μάλαγα έγινε... Ατλέτικο

Η Μάλαγα έγινε... Ατλέτικο

Η Μάλαγα πέτυχε κάτι που φαινόταν απίστευτο πριν την πρώτη σέντρα στο "Bernabeu": να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Διαβάστε για την αμέσως προηγούμενη φορά που οι "μερένγκες" έμειναν άσφαιροι μέσα στο σπίτι τους.

Στα μέσα της εβδομάδας ήταν η Μπαρτσελόνα που υπέστη σοκ με την βαριά ήττα της με 4-1 από τη Θέλτα στο Βίγκο όμως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να χαρεί για πολλές ημέρες καθώς το βράδυ του Σαββάτου υποχρεώθηκε και αυτή με τη σειρά της σε οδυνηρή απώλεια βαθμών που την γκρέμισε από την κορυφή.

Στο ματς απέναντι στη Μάλαγα, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο, όμως έπεσε πάνω στη σθεναρή αντίσταση των φιλοξενουμένων και στον οίστρο του Καμενί με αποτέλεσμα να "κολλήσει" στο 0-0 .

Η Μάλαγα έγινε... Ατλέτικο

Πιο πολύ και από την ισοπαλία εκείνο που προκαλεί έκπληξη σε όλους είναι το γεγονός πως δεν σκόραρε η Ρεάλ κάτι που ομολογουμένως είναι σπάνιο για μία ομάδα με τέτοια ποιότητα και κλάση από τη μέση και μπροστά.

Η Μάλαγα έγινε... Ατλέτικο

Είναι χαρακτηριστικα πως η τελευταία φορά που οι Μαδριλένοι έμειναν άσφαιροι σε εντός έδρας αγώνα τους στη La Liga ήταν πριν από 37 ολόκληρα ματς και σχεδόν δύο χρόνια! Συγκεκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 όταν στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης ηττήθηκε με 1-0 από την Ατλέτικο, με σκόρερ για τους "ροχιμπλάνκος" τον Ντιέγκο Κόστα στο 11ο λεπτό.

Η Μάλαγα έγινε... Ατλέτικο

Αξίζει δε να σημειωθεί πως κόντρα στη Μάλαγα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε 14 σουτ (2 εντός εστίας, 12 εκτός και 2 που μπλοκαρίστηκαν), αριθμός που συνιστά ρεκόρ για τον CR7 για όλα τα ματς της La Liga στα οποία έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα 0-0 (26/9/15)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (28/9/13)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ