ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η λίστα των αστεριών που θα "χτυπήσει" η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι

Η λίστα των αστεριών που θα "χτυπήσει" η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Marca" φανερώνει ποιοι παίκτες βρίσκονται στη μετεγγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι, ώστε να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική από την φετινή σεζόν. Θα κυνηγήσει παίκτες σε κάθε θέση.

Οι εγχώριοι στόχοι έχουν χαθεί και το μόνο που κυνηγάει με αξιώσεις η Ρεάλ Μαδρίτης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι το Champions League. Δεν προβάλει βέβαια ως το πρώτο φαβορί, αφού υπάρχουν ομάδες με πιο σταθερή εικόνα φέτος, όμως έχει το υλικό και την φανέλα για να φτάσει μέχρι τέλους και να σηκώσει το "Άγιο Δισκοπότηρο". Βέβαια, επειδή εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο και σίγουρα οι Μαδριλένοι απέχουν αρκετά απ' αυτό που ονειρεύονται, το καλοκαίρι θα χρειαστεί να κάνουν αρκετές κινήσεις.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα χτίσει την ομάδα που ο ίδιος έχει στο μυαλό του, κρατώντας τους παίκτες που θέλει και φέρνοντας εκείνους που θα "κουμπώσουν" και θα φτιάξει ένα σύνολο που θα μπορεί να εκπληρώσει κάθε στόχο της. Η "Marca" στο σημερινό της πρωτοσέλιδο έχει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους παίκτες που έχει στην λίστα της η Ρεάλ, με την υποσημείωση πάντα πως δεν γίνεται να αποκτηθούν όλοι. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που διεκδικούν παίκτες, δεν παίζει μπάλα μόνη της στις μετεγγραφές.

Μια ντουζίνα παίκτες βρίσκονται στα πλάνα του "Ζιζού" και καλύπτουν όλες τις θέσεις του γηπέδου. Άλλωστε, είναι δεδομένα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της Ρεάλ, αφού υπάρχει ανισσοροπία όσον αφορά το επίπεδο παικτών σε κάποιες θέσεις σε σχέση με ορισμένες άλλες. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα προσπαθήσει να φέρει ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι για να κάνει και πάλι τη Ρεάλ πρωταγωνίστρια και να μην βρίσκεται τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω από τη μεγάλη της αντίπαλο, την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθεί η λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης

Τερματοφύλακας: Ο Νταβίντ Ντε Χέα το περασμένο καλοκαίρι δεν πήρε μετεγγραφή στη Ρεάλ, διότι οι Μαδριλένοι έχασαν τη μάχη με τον χρόνο, αν και είχαν συμφωνήσει σε όλα. Ο Ισπανός τερμαοφύλακας επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν. Η ρήτρα του φτάνει τα 40.000.000 ευρώ και παρά το γεγονός ότι ο Κέιλορ Νάβας τα πηγαίνει εξαιρετικά, είναι δεδομένο πως η "βασίλισσα" θα ενδιαφερθεί εκ νέου για την απόκτησή του.

Κεντρικοί αμυντικοί: Η Ρεάλ αντιμετωπίζει προβλήματα στα μετόπισθεν και ο "Ζιζού" έχει σταμπάρει παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του. Οι Τζον Στόουνς, Αϊμερίκ Λαπόρτ και Μαρκίνιος είναι στη λίστα, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό της Παρί να έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με τους άλλους δυο. Βέβαια, δεν είναι η προτεραιότητα για το καλοκαίρι, έχοντας τους Ράμος, Βαράν και Πέπε, όμως δεν θα πει "όχι" σε πιθανή ενίσχυση στην άμυνα.

Αριστεροί μπακ: Οι Ρικάρντο Ροντρίγκεθ και Νταβίντ Αλάμπα βρίσκονται στο μυαλό του Ζιντάν, ο οποίος θέλει μια καλή εναλλακτική για τον Μαρσέλο. Ο άσος της Βόλφσμπουργκ έχει τσεκαριστεί περισσότερο από εκείνον της Μπάγερν Μονάχου και ίσως ταιριάζει περισσότερο στη Ρεάλ και στο πώς θέλει να φτιάξει την ομάδα του ο Ζιντάν.

Μέσοι: Η μεσαία γραμμή αποτελεί το... φόρτε του Γάλλου προπονητή, μιας και είναι η θέση που έκανε μια τεράστια καριέρα και γνωρίζει τα μυστικά όσο λίγοι. Επομένως, ξέρει πολύ καλά το τι θέλει για τη Ρέαλ και ποιος μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα αυτό που ο ίδιος έχει στο μυαλό του. Στον Ζιντάν αρέσει πολύ ο Πολ Πογκμπά, ο Εντέν Αζάρ και ο Λιρόι Σανέ. Οι δυο πρώτοι πολύ πιθανό να ακουστούν εντόνως για την ισπανική ομάδα, ενώ ο τρίτος βρίσκεται στα πλάνα των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, άρα συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Επιθετικοί: Πάμε και στην επίθεση που πάντα συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα. Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι ένας στράικερ που αρέσει πολύ στον Ζιντάν και με ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ θα μετακόμιζε στη Μαδρίτη, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι είναι αρκετά προχωρημένες οι συζητήσεις. Όσο για τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Νεϊμάρ, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να προκύψει κάτι. Ειδικά για τον Βραζιλιάνο, θεωρείται απίθανο, διότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ως το 2021

Η λίστα των αστεριών που θα "χτυπήσει" η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ