ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η φετινή Ρεάλ "καταπίνει" τις υπόλοιπες

Η φετινή Ρεάλ "καταπίνει" τις υπόλοιπες

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της "Marca", η πιο πλήρης Ρεάλ Μαδρίτης τελευταίας 20ετίας είναι η φετινή με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο. Ποιες μένουν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Ο κόσμος μίλησε. Η φετινή Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο θεωρείται η καλύτερη της τελευταίας 20ετίας, όπως αποφάνθηκε το κοινό που συμμετείχε στην ψηφοφορία που διενήργησε η "Marca".

Οι φίλοι των "μερένχες" θεωρούν πως το φετινό οικοδόμημα του "Ζιζού" είναι το πληρέστερο που έχει η "Βασίλισσα" εδώ και πολλά χρόνια, ψηφίζοντάς το σε ποσοστό 27,98%. Μια θέση πιο κάτω είναι η ομάδα των γκαλάκτικος του 2002-03 με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον πάγκο σε ποσοστό 16,17%, ενώ έπεται η ομάδα του 2013-14 με τον Κάρλο Αντσελότι που συγκέντρωσε 9,51%.

Μάλιστα, η "Marca" έχει φτιάξει ένα γράφημα με το πώς παίζουν οι τρεις αυτές ομάδες της Ρεάλ, με την φετινή να είναι σε διάταξη 4-3-3 με τον Κέιλορ Νάβας στο τέρμα, αριστερά τον Μαρσέλο, δεξιά τον Καρβαχάλ και κέντρο άμυνας τους Πέπε και Ράμος. Ο Καζεμίρο είναι αμυντικός μέσος και εσωτερικοί μέσοι οι Κρόος και Μόντριτς. Οι Ρονάλντο και Μπέιλ στα δυο άκρα ως εξτρέμ και μπροστά ο Μπενζεμά. Φυσικά, υπάρχουν και οι εναλλακτικές επιλογές από κάτω, φανερώνοντας την πληρότητα του ρόστερ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η Ρεάλ του 2002-03 παίζει σύστημα 4-4-2 με τον Κασίγιας στο τέρμα, τον Ρομπέρτο Κάρλος αριστερά και τον Σαλγκάδο δεξιά, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται οι Ελγκέρα και Ιέρο. Οι Φλάβιο και Μακελελέ στα χαφ, αριστερά ο Ζιντάν, δεξιά ο Φίγκο και μπροστά οι Ρονάλντο και Ραούλ. Εκείνη η Ρεάλ είχε στον πάγκο παίκτες όπως οι ΜακΜάναμαν, Καμπιάσο, Σολάρι και Γκούτι.

Τέλος, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι που επίσης κατέκτησε το Champions League την σεζόν 2013-14, είχε τέρμα τον Ντιέγκο Λόπεθ, αριστερά τον Μαρσέλο, δεξιά τον Καρβαχάλ και τους Πέπε και Ράμος ως κεντρικούς αμυντικούς. Εν ολίγοις, στην 4άδα της άμυνας δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Τσάμπι Αλόνσο ήταν αμυντικός μέσος και μπροστά του οι Ντι Μαρία και Μόντριτς, αριστερά ο Ρονάλντο, δεξιά ο Μπέιλ και μπροστά ο Μπενζεμά. Οι αλλαγές δεν είναι πολλές, απλά υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές επιλογές στον πάγκο, ενώ φαίνεται πως... εμπνέει περισσότερο η φυσιογνωμία του Ζιντάν στην άκρη του πάγκου.

Ιδού τα αποτελέσματα:

Η φετινή Ρεάλ "καταπίνει" τις υπόλοιπες
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ