ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η εξομολόγηση του μπαμπά Ρονάλντο για την οικογενειακή αγάπη

Η εξομολόγηση του μπαμπά Ρονάλντο για την οικογενειακή αγάπη

Λίγες μέρες πριν γίνει ξανά πατέρας, ο πανευτυχής Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την πατρότητα και αναφέρθηκε στη μεγάλη αγάπη του πρωτότοκου γιου του για το ποδόσφαιρο.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Σε λίγες μέρες ο Πορτογάλος θα γίνει ξανά πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, την Αλάνα - Μαρτίνα.

Το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε συνέντευξη στο πορτογαλικό "Hola", στο οποίο αναφέρθηκε στην πατρότητα και σε όσα έχουν αλλάξει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια και στάθηκε στην μεγάλη αγάπη του πρώτου του γιου, Κριστιάνο τζούνιορ, για το ποδόσφαιρο.

"Η πατρότητα είναι ένα μοναδικό και προσωπικό ταξίδι, κάτι που με άλλαξε τελείως. Μου έμαθε πράγματα για την αγάπη που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Με μαλάκωσε και μου έδωσε μια διαφορετική προοπτική για το τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή μου.

Ανυπομονώ να γίνω μπαμπάς ξανά. Το να είμαι πατέρας και να βλέπω την οικογένειά μου να μεγαλώνει, είναι χωρίς αμφιβολία το σπουδαιότερο προνόμιο που είχα. Περνάω χρόνο μαζί τους, είμαι στο πλευρό τους, χαμογελάω και γελάω μαζί τους. Έχουν φέρει πολλή χαρά στη ζωή μου", δήλωσε αρχικά.

Για τον πρωτότοκο γιο του είπε: "Αγαπά το ποδόσφαιρο και παίζει συνέχεια. Συχνά είναι δύσκολο να τον κάνουμε να καθίσει και να φάει γιατί είναι συνέχεια έξω και κλωτσάει μια μπάλα. Υποθέτω πως είναι στο αίμα του. Είναι πολύ στοργικός, προσεκτικός, φιλικός, γεμάτος σεβασμό και ανοιχτός με τους ανθρώπους. Όλοι όσοι τον γνωρίζουν εντυπωσιάζονται με την αυτοπεποίθησή του. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ περήφανος ως πατέρας".

Photo Credits: Cristiano Ronaldo instagram.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ