ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η ανανέωση του Ίσκο "διώχνει" τον Χάμες

Real Madrid's James Rodriguez gestures to an assistant referee during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Aug. 27, 2016. Real Madrid won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's James Rodriguez gestures to an assistant referee during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Aug. 27, 2016. Real Madrid won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Το μέλλον των Ίσκο και Χάμες Ροντρίγκες φαίνεται να ξεκαθαρίζει, με τον έναν να ωθεί τον άλλον σε αποχώρηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε τι έχει συμβεί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ίσκο έως το 2022, αφού σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι έχει επέλθει προφορική συμφωνία και απομένει το τυπικό σκέλος για την επισημοποίησή της.

Τους τελευταίους μήνες το δίλημμα των "μερένγκες" φερόταν να βρίσκεται ανάμεσα στον Ισπανό μέσο και τον Χάμες Ροντρίγκες, καθότι από τη στιγμή που ήταν δυσαρεστημένοι με το χρόνο συμμετοχής τους, ήταν αδύνατο να πειστούν να παραμείνουν και οι δύο στην ομάδα της Μαδρίτης μετά το καλοκαίρι.

Ο Ίσκο ήταν εκείνος που εντέλει κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς ο Γάλλος τεχνικός άρχισε να δίνει περισσότερα λεπτά στον 25χρονο, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα του -καθοριστικής σημασίας- προημιτελικού του Champions League απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στο "Santiago Bernabeu".

Εκεί, ο Ίσκο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έκαμψε κάθε αμφιβολία των ανθρώπων της Ρεάλ, οι οποίοι έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί του για το νέο συμβόλαιο. Ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο και το ενδιαφέρον που έδειξε η Μπαρτσελόνα για τον Ισπανό, κάτι το οποίο άσκησε πίεση στους Μαδριλένους και επέσπευσε τη διαδικασία.

Πλέον ο Χάμες Ροντρίγκες όχι απλώς δεν αγωνίζεται βασικός, αλλά βρίσκεται και στη χαμηλότερη θέση στην ιεραρχία των μεσοεπιθετικών των "μερένγκες". Μέχρι και ο 21χρονος Μάρκος Ασένσιο λαμβάνει ξεκάθαρα μεγαλύτερη πίστη από τον Ζιντάν, σε σχέση με τον Κολομβιανό.

Όλα τα παραπάνω αναγκάζουν τον πρώην άσο των Πόρτο και Μονακό να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη, τη στιγμή που κάμποσες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ