ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η αμφιλεγόμενη ημίγυμνη πόζα του Ρονάλντο

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Athletic Club Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on February 13, 2016. / AFP / GERARD JULIEN        (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images)
Ρονάλντο-Ρεάλ Μαδρίτης AFP/GETTY IMAGES

Ένα ποστάρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media, που περιλαμβάνει μία φωτογραφία στην οποία είναι ημίγυμνος και σε... περίεργη πόζα, προκαλεί συζητήσεις.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνηθίζει να ξεσηκώνει θόρυβο με τη δραστηριότητά του στα social media διότι αρέσκεται στο να επιδεικνύει ορισμένα από τα πολυτελή περιουσιακά στοιχεία του.

Κάποιες φορές, ποζάρει μαζί με τον γιο του σε διάφορες περιστάσεις, ενώ δεν λείπουν και ποσταρίσματα σε facebook και twitter από προπονήσεις, εξόδους και αγώνες.

Υπάρχουν, όμως, και οι περιπτώσεις που ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης οφείλει να ποστάρει κάποιες... διαφορετικές και ιδιαίτερες εικόνες του, ορισμένες φωτογραφίες που δύσκολα θα δημοσίευε εάν δεν ήταν υποχρεωτικό για διαφημιστικούς λόγους.

Μία τέτοια φωτογραφία είναι και αυτό που τον απεικονίζει σε ημίγυμνη στάση, με φουσκωμένους κοιλιακούς και λάγνο βλέμμα, να κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό έχοντας περασμένο στους ώμους του ένα παλτό:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ