ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Φουλ επίθεση κατά Πέρεθ από τους γονείς του Κασίγιας

Φουλ επίθεση κατά Πέρεθ από τους γονείς του Κασίγιας

Ξέσπασμα από τους γονείς του Ίκερ Κασίγιας για την αποχώρησή του από τη Ρεάλ: κατηγορούν τον Πέρεθ πως δεν ήθελε τον Ισπανό κίπερ λόγω ύψους ενώ δηλώνουν ανοιχτά πως προτιμούν να πάει στη Μπαρτσελόνα και όχι στην Πόρτο.

Μετά την ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για το τέλος της συνεργασίας της με τον Ίκερ Κασίγιας οι γονείς του 34χρονου Ισπανού τερματοφύλακα δεν άντεξαν και ξέσπασαν μέσω συνέντευξης που παραχώρησαν στην καταλανική "El Mundo". Σε αυτήν εξαπέλυσαν ολομέτωπη επίθεση κατά του Φλορεντίνο Πέρεθ, χαρακτήρισαν την Πόρτο ομάδα δεύτερης κατηγορίας ενώ δήλωσαν ευθαρσώς ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα ο γιος τους.

"Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν τον ήθελε ποτέ επειδή είναι κοντός. Του αρέσουν οι ψηλοί τερματοφύλακες. Είχε πάντα μία ψύχωση με το να πάρει τον Μπουφόν. Ο Ίκερ μου, δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο αυτά που γράφονταν, δέχτηκε και ψυχολογική πίεση, είχε διαφορετική αντιμετώπιση σε σύγκριση με άλλους παίκτες.

Για πέντε χρόνια τον είχαν βάλει στο στόχαστρο. Ήταν άδικοι μαζί του και αυτό τον επηρέασε πνευματικά και ψυχολογικά. Υπάρχουν μερικές ασχημες λεπτομέρειες που αφορούν τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ήταν πολύ αγενής μαζί του και ευτυχώς ο γιος μου είναι πολύ δυνατός.

Φουλ επίθεση κατά Πέρεθ από τους γονείς του Κασίγιας

Το λάθος είναι του Φλορεντίνο γιατί ο γιος μου ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης", δήλωσε στην εφημερίδα η μητέρα του παίκτη, Μαρία ντελ Κάρμεν Φερνάντεθ Γκονθάλεθ.

Από την αλλη πλευρά, ο πατέρας του παίκτη, Χοσέ Λουίς, έκανε λόγο για βρώμικη καμπάνια εναντίον του Ίκερ Κασίγιας η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια: "Ήταν καμπάνια ενορχηστρωμένη από τον Φλορεντίνο Πέρεθ την οποιά υποστήριξαν αρκετοί κορυφαίοι δημοσιογράφοι από το 2010 και μετά.

Φουλ επίθεση κατά Πέρεθ από τους γονείς του Κασίγιας

Όταν υπάρχουν 1.000 άνθρωποι που αποδοκιμάζουν τον Κασίγιας στο Bernabeu και ζητάς από τους φίλους σου να σφυρίζουν πιο πολύ ώστε να μπορείς να τον πουλήσεις, αυτό δεν είναι αγάπη. Δεν είναι σωστό. Ήταν καμπάνια μίσους και αποδόμησης".

Επιπρόσθετα, αμφότεροι δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκπληξή τους για το γεγονός πως ο Ίκερ Κασίγιας αναμένεται να πάρει μεταγραφή στην Πόρτο. "Είναι μία ομάδα επιπέδου τρίτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος για έναν παίκτη του επιπέδου του Ίκερ. Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπορεί να τελειώσει την καριέρα του στην Πόρτο.

Φουλ επίθεση κατά Πέρεθ από τους γονείς του Κασίγιας

Θα μπορούσα να είχε τελειώσει όπου ήθελε και δεν θα με πείραζε αν πήγαινε στη Μπαρτσελόνα γιατί οι άνθρωποί της είναι τζέντλεμεν", πρόσθεσε η μητέρα του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ