ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έτσι τους "ντόπαρε" ο Ρονάλντο στο ημίχρονο του τελικού με την Ατλέτικο!

Έτσι τους "ντόπαρε" ο Ρονάλντο στο ημίχρονο του τελικού με την Ατλέτικο!

Δείτε βίντεο με την ομιλία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης στην ανάπαυλα του τελικού του Champions League με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τι τους είπε ο Πορτογάλος (VIDEO).

Ένας ηγέτης οφείλει να βγαίνει μπροστά στις κρίσιμες στιγμές. Άλλωστε, εκεί τον θέλει η ομάδα του, μπροστάρη στα δύσκολα, στα μεγάλα ματς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν καλός στον τελικό του Champions League με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, έστω και αν χάρισε στην ομάδα του το τρόπαιο, πετυχαίνοντας το τελευταίο πέναλτι στη "ρώσικη ρουλέτα".

Στο ημίχρονο του τελικού με τους "ροχιμπλάνκος", ο Ρονάλντο έκανε μια ομιλία στους συμπαίκτες του, θέλοντας να τους ντοπάρει ψυχολογικά, να τους ανεβάσει, ξέροντας ότι απέμενε ένα 45λεπτο που θα έπρεπε να τα δώσουν όλα. Τελικά, χρειάστηκαν άλλα... 75 λεπτά, αφού παίχτηκε παράταση και μετά ακολούθησαν τα πέναλτι.

Σε βίντεο που ανέβασε η "AS" από τον τελικό της 29ης Μαΐου στο "Σαν Σίρο" του Μιλάνου, ο "CR7" πήρε το λόγο και είπε στους συμπαίκτες του: Θέλω να πω κάτι. Απέχουμε 45 λεπτά από το να γράψουμε ιστορία. Μερικές φορές, η κούραση είναι ψυχολογική. Πρέπει σε αυτό το διάστημα να τα δώσουμε όλα.

Μπορούμε να το κάνουμε, γιατί είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι θέμα μυαλού. Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία. Αμυνόμαστε όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Πάμε όλοι μαζί!".

Για την ιστορία, η Ρεάλ προηγήθηκε με τον Ράμος στο 15', ο οποίος ήταν έστω και οριακά εκτεθειμένος μετά την πρώτη κεφαλιά του Μπέιλ σε εκτέλεση φάουλ του Κρόος, προτού στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ισοφάρισε ο Καράσκο στο 79'. Τίποτα δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του αγώνα και στην παράταση, με τη Ρεάλ να κατακτά εντέλει το τρόπαιο στα πέναλτι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ