ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έτσι "απάντησε" ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Έτσι "απάντησε" ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

O Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Clasico πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της Ρεάλ, που ήταν μάλιστα το 10ο στην καριέρα του στους Μαδριλένους μέσα στο "Camp Nou". Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media ο Πορτογάλος άσος.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο αναφέρει η σοφή λαϊκή ρήση και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάθε λόγο να ισχυρίζεται ότι προσφέρερε ένα πιάτο... παγωμένο μπροστά σε σχεδόν 100.000 φιλάθλους το βράδυ του Σαββάτου.

Στο μεγάλο ισπανικό ντέρμπι που έγινε στη σκιά του θανάτου του Γιόχαν Κρόιφ ο CR7 ήταν εκείνος που τράβηξε πάνω του όλα τα φλας καθώς λίγα λεπτά πριν το φινάλε εκμεταλλεύτηκε μία σέντρα από τα δεξιά του Μπέιλ και αφού απέφυγε περίτεχνα τον Ντάνι Άλβες, νίκησε με σουτ τον Κλαούντιο Μπράβο για να γράψει το τελικό 2-1 για τη Ρεάλ μέσα στο σπίτι της Μπαρτσελόνα με ανατροπή .

Μετά την περιβόητη δήλωσή του πως "εάν όλοι είχαν το επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι" ( την έκανε μετά από ήττα στο ντέρμπι με την Ατλέτικο ) είχε βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα, ωστόσο λίγο καιρό μετά κατάφερε να στείλει μήνυμα στους επικριτές του.

Έτσι "απάντησε" ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Με το γκολ αυτό, 29ο στη φετινή La Liga και τέταρτο στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με τη Μπαρτσελόνα, ο CR7 οδήγησε την "βασίλισσα" στην εκπόρθηση του Camp Nou μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια ενώ εκείνος έφτασε τα 10 σε αυτό το γήπεδο (!) φορώντας τη φανέλα των "μερένγκες".

Είναι μάλιστα τώρα ο δεύτερος κατά σειρά εκτελεστής της Μπαρτσελόνα μέσα στο "Camp Nou", με τον αρχισκόρερ της Ρεάλ στο άνδρο των Καταλανών να είναι ο θρυλικός Πάκο Χέντο με 11 τέρματα.

Φυσικά, ο 31χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ φρόντισε να δείξει τη χαρά του ανεβάζοντας τρεις ενδεικτικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram. Στην πρώτη γιορτάζει το γκολ του μαζί με τους συμπαίκτες του ( "μεγάλο παιχνίδι από όλη την ομάδα, όλοι μαζί νικάμε, όλοι μαζί πανηγυρίζουμε", το σχόλιό του), η δεύτερη είναι πανηγυρική από τα αποδυτήρια με τον ίδιο να έχει μόνο με το εσώρουχό του, ενώ η τρίτη είναι τη στιγμή που νικάει τον Μπράβο και υπογράφει την νικηφόρα απόδραση των Μαδριλένων από το "Camp Nou".

Grande jogo de toda a equipa.Vencemos juntos, celebramos juntos. @realmadrid #HalaMadrid #‎RMClasico‬

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Team

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ