ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έτσι "άδειασε" τον Μουρίνιο ο Ράμος

Έτσι "άδειασε" τον Μουρίνιο ο Ράμος

Η σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο ήταν θυελλώδης κατά τη διάρκεια της θητείας του Πορτογάλου στο "Bernabeu". Και ο Ράμος φρόντισε να το ξεπληρώσει στον "special one" μέσα από συνέντευξή του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έμεινε τρία χρόνια στη Μαδρίτη και κατέκτησε με τη Ρεάλ τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ισπανίας όμως δεν εντυπωσίασε τον Σέρχιο Ράμος και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Ισπανός αμυντικός δεν τον συμπεριέλαβε στους τρεις κορυφαίους προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα της FIFA.

"O Αντσελότι παρατηρεί τα πάντα πάνω σε έναν παίκτη, το αν κάνει προσπάθεια να έρθει κοντά σε έναν συμπαίκτη του ή όχι. Είναι ένας τεχνικός που σε βάζει στην άκρη, σου μιλάει και κάνει τα πάντα να είναι κατανοητά για σένα, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας και για αυτό είναι ένας πραγματικά σπουδαίος τεχνικός. Κατά τη γνώμη μου είναι ένας από τους δύο κορυφαίους που είχα ποτέ στην καριέρα μου.

Και πάνω από όλα είναι καλό άτομο, κάτι που είναι bonus για αυτόν όταν έχει να κάνει με διαχείριση ποδοσφαιριστών".

Έτσι "άδειασε" τον Μουρίνιο ο Ράμος

Σε εκείνο το σημείο της συνέντευξής του ο διεθνής άσος με την εθνική Ισπανίας ρωτήθηκε ποιός είναι ο έτερος αγαπημένος του προπονητής, με τον Μουρίνιο να δέχεται "απόρριψη" για μία ακόμα φορά από τον πρώην ποδοσφαιριστή του.

"Δύσκολη ερώτηση. Υπάρχει ο Λουίς Αραγονές, μετά είναι ο Χοακίν Καπαρός που πίστεψε πραγματικά σε μένα όταν δεν με ήξερε κανείς. Είχαμε μερικούς φανταστικούς προπονητές στην καριέρα μου και ο Αντσελότι είναι σίγουρα μέσα στους τρεις κορυφαίους".

Κάντε κλικ για να δείτε τη συνέντευξη του Σέρχιο Ράμος στο επίσημο κανάλι της FIFA στο Youtube.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ