ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έσπασαν την απαγόρευση και μπήκαν στο "Μπερναμπέου" οι "Ultras Sur"

Έσπασαν την απαγόρευση και μπήκαν στο "Μπερναμπέου" οι "Ultras Sur"

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει απαγορεύσει την είσοδο στο "Μπερναμπέου" στα μέλη του συνδέσμου φιλάθλων της "Ultras Sur" λόγω του βεβαρημένου παρελθόντος, ωστόσο αυτά βρέθηκαν στις εξέδρες για τον αγώνα με την Κουλτουράλ Λεονέσα.

Αγωνιστικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε, μετά από την εκτός έδρας νίκη με 7-1 στην έδρα της Κουλτουράλ Λεονέσα, ωστόσο ο δεύτερος αγώνας κυπέλλου της Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των 32 είχε ενδιαφέρον για τις... κερκίδες του "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Αιτία τα περίπου 200 μέλη των "Ultras Sur", της σκληροπυρηνικής οργάνωσης φιλάθλων των πρωταθλητών Ευρώπης με νεοναζιστικές τάσεις, που βρέθηκαν στις εξέδρες και έκαναν αισθητή την παρουσία τους με διάφορα συνθήματα.

"Εδώ είναι, αυτοί είναι οι ultras των πρωταθλητών" και "στο βάθος θα αναγεννηθούν, είναι οι ultras της Ρεάλ" ήταν μερικά από τα συνθήματα όλο νόημα που δονούσαν την ατμόσφαιρα σε ένα κατά τα άλλα ήσυχο παιχνίδι, που ολοκληρώθηκε με θρίαμβο 6-1 για τις... ρεζέρβες του Ζινεντίν Ζιντάν.

Το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο και τα προνόμια των "Ultras Sur" έχουν αφαιρεθεί από τον Φλορεντίνο Πέρεθ εδώ και δύο χρόνια, εξαιτίας των επεισοδίων στα οποία έχουν πρωταγωνιστήσει εντός κι εκτός γηπέδου και δη μετά από μία αλλαγή στην ιεραρχία του συνδέσμου, με τα νεότερα μέλη να παίρνουν τον έλεγχο από τα παλαιότερα.

Για πρώτη φορά μετά από καιρό έδωσαν το "παρών" σε αγώνα της Ρεάλ τόσο οργανωμένα, στο τέταρτο διάζωμα της ανατολικής εξέδρας, εκμεταλλευόμενοι τα άδεια καθίσματα που αναπόφευκτα υπήρχαν σε έναν τέτοιο αγώνα μεσοβδόμαδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γκολ στο ντεμπούτο του ο Έντσο Ζιντάν
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ