ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επίσημα στη Ρεάλ ο Κασίγια

Επίσημα στη Ρεάλ ο Κασίγια

Παίκτης της Ρεάλ είναι με κάθε επισημότητα ο Κίκο Κασίγια, με την Εσπανιόλ να ανακοινώνει την παραχώρηση του 28χρονου Ισπανού γκολκίπερ στους Μαδριλένους.

Ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον πρόεδρο της Εσπανιόλ να γνωστοποιεί μέσω συνέντευξης Τύπου πως ο Κίκο Κασίγια θα ανήκει στους "μερένγκες" για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 6.000.000 ευρώ για τη Ρεάλ ενώ ο παίκτης ενδέχεται να φτάσει ακόμα και το Σάββατο στην Αυστραλία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της νέας του ομάδας, η οποία πραγματοποιεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

"Ο παίκτης μίλησε μαζί μας πριν λίγες ημέρες και μας είπε ότι ήταν μία μοναδική ευκαιρία για αυτόν σε αθλητικό επίπεδο. Μας ζήτησε να φτάσουμε σε συμφωνία. Ήταν μία απώλεια που δεν την περιμέναμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Τζοάν Κογιέτ.

Επίσημα στη Ρεάλ ο Κασίγια

"Έκλεισε ο κύκλος του Ίκερ στη Ρεάλ και η έλευσή μου δεν έχει να κάνει με τη δική του αποχώρηση. Του εύχομαι τα καλύτερα.

Εγώ πρέπει να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνεται. Από τη Ρεάλ φεύγει ένας θρύλος, για μένα ο καλύτερος τερματοφύλακας της ιστορίας. Θα υπάρχουν συγκρίσεις και πάντα θα μπαίνουμε κάτω από το μικροσκόπιο αλλά έχω συνηθίσει να παίζω υπό πίεση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος κίπερ της "βασίλισσας".

Ο Κασίγια είναι γεννημένος στην Ταραγόνα της Καταλονίας και έχει περάσει τόσο από τα τμήματα υποδομής όσο και από την τρίτη και δεύτερη ομάδα της Ρεάλ ενώ από το 2008 και έπειτα αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Εσπανιόλ έχοντας και δύο δανεισμούς σε Κάντιθ (2008-2010) και Καρταχένα (2010-11).

Σημειώνεται πως η έλευση του 28χρονου γκολκίπερ στο "Bernabeu" δεν σχετίζεται με την υπόθεση Ντε Χέα, με τον γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και της εθνικής Ισπανίας να εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ