ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επίσημα στη Ρεάλ μέχρι το 2021 ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Επίσημα στη Ρεάλ μέχρι το 2021 ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2021 θα παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη συμφωνία των δύο πλευρών να ανακοινώνεται σε συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι κάτοικος Μαδρίτης μέχρι και το 36ο έτος της ηλικίας του, καθώς η Ρεάλ ανακοίνωσε τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι και το 2021.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Marca", ο 31χρονος Πορτογάλος διεθνής άσος θα παραμείνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας και ως εκ τούτου, το νέο συμβόλαιο θα προβλέπει αύξηση από τα 17.000.000 ευρώ που εισέπραττε από εκείνο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2013 και είχε διάρκεια μέχρι το 2018.

Ο Ρονάλντο αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2009 έναντι 94.000.000 ευρώ, μεταγραφή με ποσό ρεκόρ για την εποχή. Σε 359 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 371 φορές, με συνέπεια να γίνει ο αρχισκόρερ του συλλόγου. Στην επταετή πορεία του στο "Μπερναμπέου" έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα (2012), δύο κύπελλα (2011, 2014), ένα supercopa (2012), δύο Champions League (2014, 2016), ένα Super Cup Ευρώπης (2014), ένα Μουντιάλ Συλλόγων (2014) και σε ατομικό επίπεδο τη "Χρυσή Μπάλα" του 2013 και του 2014.

Κριστιάνο: "Δεν θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο"

"Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ρεάλ, την πόλη της Μαδρίτης, τους συμπαίκτες μου, όλους όσους με βοήθησαν να φθάσω σε αυτό το σημείο. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα. Είπα πολλές φορές ότι αυτό είναι το κλαμπ της καρδιάς μου. Είναι μια μοναδική στιγμή για την καριέρα μου. Ανανέωσα γι' άλλα πέντε χρόνια, αλλά αυτό δεν θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα έγραφα ιστορία σε αυτό το κλαμπ. Θέλω να απολαύσω την υπόλοιπη ποδοσφαιρική μου ζωή, για πάνω από 10 χρόνια.", υποστήριξε ο Πορτογάλος.

Η καλύτερη ανάμνηση: "Η περυσινή σεζόν, Champions League, Euro, ανανέωση"

Η υστεροφημία: "Το παρόν είναι πιο σημαντικό. Για το μέλλον θα δούμε. Θα συνδέομαι πάντα με το κλαμπ".

Χρυσή μπάλα: "Αφού έχω κατακτήσει το Champions League και το Euro, τα ατομικά βραβεία δεν εξαρτώνται από εμένα. Δεν έχω εμμονή με αυτό".

Ο στόχος των 500 γκολ: "Τα ρεκόρ έρχονται με φυσικό τρόπο. Είναι πιθανόν, αλλά δεν έχω εμμονή με αυτό. Το σημαντικό είναι οι τίτλοι"

Εθνική Πορτογαλίας: "Μετά το Euro, δεν μου περνά από το μυαλό να αφήσω την εθνική".

Φλορεντίνο Πέρεθ: "Πριν και μετά Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή"

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, υποστήριξε: "Οι παίκτες που φορούν το έμβλημά μας είναι οι καλύτεροι. Κριστιάνο, γίνεσαι ο διάδοχος των πλέον μυθικών μορφών του συλλόγου. Είσαι το σύμβολο του καλύτερου συλλόγου της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Είσαι ένας θρύλος, είσαι ο μεγαλύτερος σκόρερ της Ρεάλ. Είσαι ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής. Είναι δίκαιο να έχεις μια τέταρτη Χρυσή Μπάλα μετά από τη φανταστική σου σεζόν σε Ρεάλ κι εθνική Πορτογαλίας. Θα υπάρχει μια μέρα πριν και μετά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ