ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επιμένει για Καντέ ο Ζιντάν

Επιμένει για Καντέ ο Ζιντάν

Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του 25χρονου συμπατριώτη του μέσου, Εν'Γκολό Καντέ, και οι "μερένγκες" πείθονται να καταβάλουν το ποσό των 25.000.000 ευρώ στη Λέστερ.

Ο 25χρονος Γάλλος διεθνής αμυντικός μέσος της Λέστερ, Εν'Γκολό Καντέ, είναι ο διακαής πόθος του Ζινεντίν Ζιντάν όσον αφορά στην ενίσχυση της Ρεάλ Μαδρίτης στο κέντρο, όπως αποκαλύπτει η "Μarca" σε δημοσίευμα της Τετάρτης.

Κι αυτό γιατί ο Καντέ φέρνει σε αγωνιστικά χαρακτηριστικά στον Κλοντ Μακελελέ, με τον οποίον ο Ζινεντίν Ζιντάν υπήρξε συμπαίκτης τόσο στη Ρεάλ όσο και στην εθνική Γαλλίας. Ωστόσο, η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας δεν "παίζει" μόνη της για τον Γάλλο διεθνή άσο.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν με τον Ουνάι Έμερι, πλέον, στην τεχνική της ηγεσία φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Γάλλο άσο, γεγονός που σημαίνει ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα πρέπει να "τρέξει" για να προλάβει τους Παριζιάνους, καταβάλλοντας το ποσό των 25.000.000 ευρώ στην αγγλική ομάδα, τη ρήτρα αποδέσμευσης του δηλαδή.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ