ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έπιασε την Μπάγερν η Ρεάλ με 61 διαδοχικά ματς με γκολ!

Real Madrid's Isco, center, celebrates with his teammates after scoring a goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Isco, center, celebrates with his teammates after scoring a goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Ίσκο σκόραρε στη ρεβάνς με την Ατλέτικο και η Ρεάλ έφθασε τα 61 διαδοχικά επίσημα ματς που βρίσκει αντίπαλα δίχτυα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Μπάγερν. (video)

Το που πέτυχε ο Ίσκο στο 42ο λεπτό της ρεβάνς με την Ατλέτικο "πάγωσε" το "Vicente Calderón", αλλά είχε και ιστορική σημασία για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "μερένγκες" ισοφάρισαν το ρεκόρ της Μπάγερν Μονάχου, καθώς έφθασαν τα 61 διαδοχικά επίσημα ματς που σκοράρουν.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ξεκίνησε το σερί... σκοραρίσματος με τον Γκάρεθ Μπέιλ, στο "Αnoeta", την 30ή Απρίλη του 2016. Το αμέσως προηγούμενο ματς στο οποίο είχε μείνει "άσφαιρη" η "βασίλισσα" ήταν το 0-0 στο Μάντσεστερ με τη Σίτι, στις 26 Απρίλη της περυσινής χρονιάς για το Champions League.

Το ίδιο είχε πετύχει και η Μπάγερν από το 2013 μέχρι το 2014 (τα 16 από τα 61 με τον Χάινκες στον πάγκο, τα 45 με τον Γκουαρδιόλα). Παράλληλα, αποτελεί και ισοφάριση ρεκόρ για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Μαδρίτης έπιασε την επίδοση της Σοθιεδάδ (από τις 21 Φλεβάρη του 1926 μέχρι και τις 2 Δεκέμβρη του 1928).

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

Πηγή: Mr Chip

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ