ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπέιλ

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεπέρασε τον τραυματισμό του σε χρόνο dt και πλέον μετρά αντίστροφα, ώστε να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η χθεσινή (12/2) προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν είδε τον Γκάρεθ Μπέιλ να παίρνει μέρος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και να σκορπά χαμόγελα στο "στρατόπεδο" των Μαδριλένων.

Υπενθυμίζουμε ότι ήταν ο μοιραίος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) τον περασμένο Νοέμβριο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ουαλός τραυματίστηκε στους περονιαίους τένοντες του δεξιού αστραγάλου, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και οι πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Απρίλιο.

Βέβαια, το παραπάνω καταρρίφθηκε σύντομα, καθώς ο 27χρονος επέστρεψε σε χρόνο dt και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τη MARCA, απ' τις αρχές Φεβρουαρίου έχει ξεκινήσει ασκήσεις αποκατάστασης στο γυμναστήριο, ενώ έχει λάβει το "πράσινο φως" απ' το ιατρικό επιτελείο, ώστε να επανέλθει στις προπονήσεις των "μερένγκες".

Επίσης, δήλωσε παρόν στην προπόνηση της Κυριακής (12/2), με αποτέλεσμα ο Ζιντάν να έχει στη διάθεσή του και τους τρεις ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το "BBC", ύστερα από περισσότερες από 100 ημέρες!

Η χαρά του δεν κρύφτηκε στο Twitter, καθώς δημοσίευσε φωτογραφία απ' την προπόνηση συνοδευόμενη με το εξής μήνυμα: Πρώτη μέρα στις προπονήσεις μαζί με τα παιδιά! Δεν μπορώ να περιμένω την επιστροφή μου στη δράση".

Πάντως, όπως ήταν λογικό, αποκλείστηκε απ' την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (15/2) με αντίπαλο τη Νάπολι για τη φάση των "16" του Champions League και οδεύει προς επιστροφή στο ματς της επόμενης αγωνιστικής της La Liga κόντρα στην Εσπανιόλ (18/2).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ