ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έντσο Ζιντάν: "Είμαι χαρούμενος για το γκολ, συνεχίζω τη σκληρή δουλειά"

Έντσο Ζιντάν: "Είμαι χαρούμενος για το γκολ, συνεχίζω τη σκληρή δουλειά"

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του Ρεάλ Μαδρίτης - Κουλτουράλ Λεονέσα (6-1), ο Έντσο Ζιντάν εμφανίστηκε χαρούμενος για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Ο Έντσο Ζιντάν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη χθεσινή (30/11) νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Κουλτουράλ Λεονέσα(6-1). Όπως ήταν λογικό, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα προέβη σε δηλώσεις, στις οποίες έδειξε να είναι χαρούμενος για την πρώτη του συμμετοχή.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Το να σκοράρεις στο ντεμπούτο σου στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι όνειρο. Είμαι χαρούμενος που ήρθε στο "Santiago Bernabeu" και συνδυάστηκε με νίκη".

Βέβαια, ο 21χρονος έδειξε να μην επαναπαύεται με την καλή εμφάνιση: "Ήταν ξεχωριστή βραδιά. Περίμενα καιρό την ευκαιρία και τα κατάφερα. Μάλιστα, αυτή ήταν μόνο η αρχή. Θα πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, ώστε να πάρω κι άλλες συμμετοχές και να βοηθήσω την ομάδα".

Επίσης, σχολίασε τη συνύπαρξη των νέων παικτών με τους σούπερ σταρ των "μερένγκες": "Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμπεριφέρονται καλά σε μας τους νέους. Μαθαίνεις συνέχεια, όταν βρίσκεσαι δίπλα στους καλύτερους του κόσμου".

"Επιπλέον, υπάρχει καλό κλίμα. Οι αθλητές της πρώτης ομάδας μας δίνουν συμβουλές και είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα νέο, όπως εγώ. Μου επιτρέπεται να απολαύσω το παιχνίδι μαζί τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεάλ τίμησε τη Σαπεκοένσε
Ζιντάν: "Είμαι υπερήφανος για τον Έντσο"
Έσπασαν την απαγόρευση και μπήκαν στο "Μπερναμπέου" οι "Ultras Sur"
Γκολ στο ντεμπούτο του ο Έντσο Ζιντάν
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ