ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έντεγκααρντ: Ο απόλυτος σταρ της Νορβηγίας

Έντεγκααρντ: Ο απόλυτος σταρ της Νορβηγίας

Μπορεί να είναι μόλις 16 ετών, αλλά είναι ο σταρ της εθνικής Νορβηγίας. Το 66% των πωλήσεων των επίσημων εμφανίσεων, φέρουν το όνομα του Μάρτιν Έντεγκααρντ.

Η εθνική Νορβηγίας επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης της Βουλγαρίας, εκτός έδρας, για τα προκριματικά του Euro 2016.

Και μπορεί ο Φόρεν να ήταν αυτός που με το γκολ του στο 57ο λεπτό, έδωσε τη νίκη στους Νορβηγούς, αλλά ο σταρ τους είναι ο 16χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρτιν Έντεγκααρντ. Μάλιστα δεν αγωνίστηκε στο ματς, έμεινε στον πάγκο.

Η κορυφαία νορβηγική ιστοσελίδα, Aftenposten, σε ρεπορτάζ της υποστηρίζει ότι το 66% (2/3) των επίσημων εμφανίσεων που πωλούνται στο κατάστημα στο "Ούλεβααλ", φέρουν το όνομα του Έντεγκααρντ.

Ο επί χρόνια διαχειριστής του καταστήματος, Ντένις Χέφερμελ, τόνισε στο ρεπορτάζ της νορβηγικής ιστοσελίδας ότι έχει να δει αυτό το φαινόμενο, στην πιο ήπια μορφή του, από την εποχή που έπαιζε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Έντεγκααρντ ντεμπούταρε με τη φανέλα των "μερένγκες", στο "Μπερναμπέου" κόντρα στη Χετάφε, την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν.

Η εθνική Νορβηγίας είναι τρίτη στον 8ο όμιλο με 13 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από τις Κροατία και Ιταλία και διατηρεί ακέραιες τις πιθανότητές της για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ