ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έμμονη ιδέα με Ρεάλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Έμμονη ιδέα με Ρεάλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Μarca", ο Γκαμπονέζος φορ της Ντόρτμουντ, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, απορρίπτει το ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα κι Ατλέτικο γιατί θέλει να αγωνιστεί μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται ως τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, κι αυτό μεταφέρθηκε από τους εκπροσώπους της Ντόρτμουντ στους ομόλογούς τους, των "μερένγκες" στο Μονακό, κατά την κλήρωση των ομίλων του Champions League, η οποία κατά σύμπτωση έφερε τη γερμανική και την ισπανική ομάδα μαζί στον 6ο όμιλο.

"Δεν σκέφτεται άλλη ομάδα εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σίγουρος γι' αυτό που θέλει. Θέλει να παίξει στη Ρεάλ και πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει. Εάν φύγει από την Ντόρτμουντ θα το κάνει μόνο για τους "μερένγκες"", φαίνεται να ειπώθηκε μεταξύ των στελεχών των δύο ομάδων.

Ωστόσο, μια ενδεχόμενη μετακίνηση κατά την τρέχουσα (μεταγραφική) περίοδο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Η επιστροφή του Άλβαρο Μοράτα δεν αφήνει κενή θέση για τον 27χρονο Αφρικανό επιθετικό, αλλά η καλή σχέση μεταξύ Ρεάλ και Ντόρτμουντ μπορεί να διευκολύνει το deal κατά τη χειμερινή ή την επόμενη θερινή περίοδο.

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της "Marca" ενημερώθηκε για το (παλαιότερο) ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα κι Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει. Κι αυτό γιατί το όνειρό του είναι να φορέσει τη φανέλα της "βασίλισσας".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ