ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εμπαπέ: "Στη Ρεάλ ή πουθενά"

Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

O Κιλιάν Εμπαπέ διεμήνυσε στον ιδιοκτήτη της Μονακό, Νμίτρι Ριμπολόβλεβ πως θα αποχωρήσει απ' τη γαλλική ομάδα μόνο σε περίπτωση που μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί ένα απ' τα πιο "καυτά" ονόματα της μεταγραφικής περιόδου εξαιτίας της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποίησε με τη Μονακό. Ο Γάλλος επιθετικός, παρότι διανύει μόλις το 18ο έτος της ηλικίας του, είχε καταλυτική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' τους Μονεγάσκους, αλλά στην πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Όπως είναι λογικό, τα κατορθώματα του νεαρού στράικερ δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα απ' τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αφού ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρ' όλα αυτά, όπως αποκαλύπτει η " Marca", o Εμπαπέ έχει κάνει την επιλογή του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, ο Γάλλος είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Μονακό, Νμίτρι Ριμπολόβλεβ την περασμένη Πέμπτη (15/06), όπου και του γνωστοποίησε πως επιθυμεί να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί το φετινό καλοκαίρι, τότε ο ταλαντούχος επιθετικός προτιμά να παραμείνει στη Μονακό γι' ακόμη μία σεζόν.

"Ή στη Ρεάλ ή πουθένα", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Εμπαπέ προς τον Ρώσο μεγιστάνα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μονακό δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 100.000.000 ευρώ, ενώ καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να αρνηθεί τους... πάντες για χάρη των "μερένγκες" έχει παίξει ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος αποτελεί ένα απ' τα ινδάλματά του.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της "Marca":

Εμπαπέ: "Στη Ρεάλ ή πουθενά"

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ