ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ελπίζει για δικαίωση η Ρεάλ

Ελπίζει για δικαίωση η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση μετά τον αποκλεισμό της από το Copa del Rey, επαναλαμβάνοντας την επιχειρηματολογία της κι επιβεβαιώνοντας τη χρήση κάθε νόμιμου μέσου για να επιτύχει ανατροπή της απόφασης.

Η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πέταξε εκτός Copa del Rey τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Ντενίς Τσέρισεβ κόντρα στην Κάντιθ, με τους "μερένγκες" να εφεσιβάλλουν κατά της απόφασης, επαναλαμβάνοντας την πάγια επιχειρηματολογία τους ότι η τιμωρία δεν κοινοποιήθηκε προσωπικά στο ίδιο το Ρώσο ποδοσφαιριστή.

"Ο Αθλητικός Δικαστής αναγνωρίζει ότι η τιμωρία του Τσέρισεβ, δεν κοινοποιήθηκε προσωπικά στον ποδοσφαιριστή. Η Ρεάλ παρέλαβε την απόφαση του Δικαστή στις 18:17 κι αφού την ανέλυσε διαπίστωσε ότι αναγνωρίζεται ότι η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (RFEF) δεν κοινοποίησε την τιμωρία προσωπικά στον ποδοσφαιριστή Τσέρισεβ - κάτι το οποίο είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να έχει ισχύ η κύρωση, όπως καθορίζεται από το άρθρο 41:2 του Κώδικα Δεοντολογίας. Η Ρεάλ επαναδιατυπώνει τις εξηγήσεις της και επιβεβαιώνει ότι θα κάνει χρήση κάθε νομίμου μέσου με τη βεβαιότητα ότι η απόφαση θα είναι ευνοϊκή για το (κλαμπ) Ρεάλ", αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της "βασίλισσας".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ