ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εξωπραγματική πρόταση για Αλάμπα η Ρεάλ

Εξωπραγματική πρόταση για Αλάμπα η Ρεάλ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει διακαώς να φέρει στο "Santiago Bernabeu" τον Ντάβιντ Αλάμπα, ξέρει όμως ότι η Μπάγερν Μονάχου πολύ δύσκολα θα παραχωρήσει τον Αυστριακό αμυντικό. Γι' αυτό και οι Μαδριλένοι ετοιμάζουν, σύμφωνα με την AS, μια "μυθική" πρόταση.

Μπορεί μέχρι στιγμής η Ρεάλ Μαδρίτης να μην έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, καθότι έχει αποκτήσει μόνο τον Άλβαρο Μοράτα πληρώνοντας στη Γιουβέντους την οψιόν για την επαναγορά του, μπορεί ωστόσο αυτό να αλλάξει για χάρη του Ντάβιντ Αλάμπα.

Οι Μαδριλένοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας AS, αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στην Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Αυστριακού αμυντικού που θα περιλαμβάνει 65.000.000 ευρώ συν τη μετακίνηση του Ράφαελ Βαράν στην "Allianz Arena".

Οι Βαυαροί έχουν φροντίσει από την αρχή του καλοκαιριού να ενημερώσουν όλους τους "μνηστήρες" του 24χρονου πως δεν πρόκειται να δουν τα σχέδια τους να γίνονται πραγματικότητα.

Ο Ζιντάν έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Ντάβιντ Αλάμπα και γι' αυτό δεν θα στεναχωρηθεί και πολύ αν για χάρη του δοθεί ο 25χρονος συμπατριώτης του Ράφαελ Βαράν. Το ενδιαφέρον των "μερένγκες" είναι δεδομένο, μένει να δούμε αν πράγματι θα προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω και θα καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του.

Η Μπάγερν έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους απρόθυμη να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Αλάμπα, τα ανταλλάγματα ωστόσο που προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα μπορεί να τα αγνοήσει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ