ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εξετάζει την περίπτωση του Μενιέ η Ρεάλ

PSG's Thomas Meunier, left, and Barcelona's Jordi Alba challenge for the ball during the Champions League first leg knockout round match Paris Saint Germain against Barcelona, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Thomas Meunier, left, and Barcelona's Jordi Alba challenge for the ball during the Champions League first leg knockout round match Paris Saint Germain against Barcelona, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Michel Euler) AP

Σύμφωνα με την "AS", ο Τομά Μενιέ προτάθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του, με τον Βέλγο μπακ να προορίζεται για μπακ απ του Ντάνι Καρβαχάλ.

Η παραχώρηση του Ντανίλο στην Μάντσεστερ Σίτι δημιούργησε ένα κενό στο δεξί άκρο της άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης. Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με δημοσίευμα της " AS", οι Μαδριλένοι εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Τομά Μενιέ απ' την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βέλγος μπακ, ύστερα απ' την απόκτηση του Ντάνι Άλβες, αναμένεται να έχει περιορισμένο χρόνο στη γαλλική ομάδα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Οι Παριζιάνοι δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες την Παρί θα έλεγαν "ναι" σε ένα ποσό ανάμεσα στα 15.000.000 και 20.000.000 ευρώ. Σε περίπτωση που η μεταγραφή προχωρήσει, τότε ο Βέλγος μπακ προορίζεται για μπακ απ του Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος είναι βασικός κι αναντικατάστατος στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Την περυσινή σεζόν, ο 25χρονος αμυντικός είχε δύο γκολ και εφτά ασίστ σε 36 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με τη γαλλική ομάδα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Εξετάζει την περίπτωση του Μενιέ η Ρεάλ

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ