ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έξαλλος ο Ρονάλντο, τα "έβαλε" με Μπέιλ και Μπενζεμά

Έξαλλος ο Ρονάλντο, τα "έβαλε" με Μπέιλ και Μπενζεμά

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε ξανά με νεύρα, έχοντας στο στόχαστρο τους Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά. (VIDEO)

Η χρονιά δεν έχει αρχίσει ιδανικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που αποκόμισε στον τελικό του Euro 2016, άργησε να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, η επιθετική δυστοκία (1 γκολ σε 6 αγώνες) τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, με αποκορύφωμα την αντίδρασή του όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν τον έκανε αλλαγή στο παιχνίδι με την Λας Πάλμας.

Απ' ό,τι φαίνεται ο σούπερ σταρ της Ρεάλ παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των "μερένγκες" εν όψει του αγώνα με την Ντόρτμουντ για τη 2η αγωνιστική του Champions League, τα "έβαλε" με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά.

Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον CR7 να βρίζει τον Γάλλο επιθετικό, χρησιμοποιώντας το γνωστό "π@@@@@@ς γιε", ενώ στη συνέχεια κατά τη διάρκεια μίας άσκησης μπήκε δυνατά στη φάση, με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του Ουαλού άσου.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Tα "πήρε" ο Ρονάλντο στην αλλαγή του!
Το χειρότερο ξεκίνημα του Ρονάλντο στη Ρεάλ
Οι ύβρεις του Ρονάλντο στον Ζιντάν και η διαφωνία στα αποδυτήρια
Ζιντάν: "Δε νευριάζει μόνο ο Ρονάλντο"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ