ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έκρηξη Πέρεθ για Κριστιάνο Ρονάλντο

Έκρηξη Πέρεθ για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, νιώθει προδομένος από την στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε τι φέρεται να του είπε σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Τρομερά θυμωμένος και προδομένος. Έτσι ακριβώς χαρακτηρίζουν τα ισπανικά Μέσα το πως νιώθει ο Φλορεντίνο Πέρεθ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα η ιστοσελίδα ElConfidencial.com αποκαλύπτει τι ανέφερε ο πρόεδρος της Ρεάλ στον Πορτογάλο το Σάββατο όταν και ενημερώθηκε από τον παίκτη για το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα ο Πέρεθ φέρεται να είπε στον Κριστιάνο: "Γιατί βγήκες τώρα που έχουν τελειώσει οι μεταγραφές να δηλώσεις ότι δεν είσαι ευτυχισμένος και όχι μια εβδομάδα νωρίτερα;".

Ουσιαστικά ο πρόεδρος της "βασίλισσας" του έδειξε τον δρόμο τη εξόδου σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάνοντάς του σαφές ότι η Ρεάλ είναι πάνω από όλα. Και είναι απόλυτα λογικό, καθώς δεν γίνεται μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη να παρακαλάει οποιονδήποτε παίκτη, ακόμα και αυτός λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη Μαδρίτη βλέπουν πίσω από την δυσαρέσκεια του CR7, την επιθυμία του για ένα νέο καλύτερο συμβόλαιο, παρόλο που ο ίδιος το διέψευσε. Ωστόσο η κίνησή του να εμφανιστεί προβληματισμένος μετά το κλείσιμο των μεταγραφών, ίσως του γίνει μπούμπερανγκ.

Όπως γράφουν οι Ισπανοί, αν ο Ρονάλντο το είχε κάνει νωρίτερα θα ήταν ήδη παρελθόν από την Ρεάλ. Μέσα από την ομάδα είναι σίγουροι ότι ο Πέρεθ είπε στον Πορτογάλο να φέρει πρόταση 150 εκατομ. και να φύγει. Με αυτά τα χρήματα η πρωταθλήτρια Ισπανίας μπορεί να βρει σπουδαίους παίκτες (Αγκουέρο, Φαλκάο, Νεϊμάρ) που θα θέλουν να παίξουν στον σύλλογο.

Ο εκνευρισμός, όπως αναφέραμε, προέρχεται στο γεγονός ότι η Ρεάλ δεν μπορεί τώρα να αγοράσει αντικαταστάτη.

Στο σίριαλ Ρονάλντο παρενέβη και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τηλεφώνησε στον συμπατριώτη του την Δευτέρα για να μάθει τι συνέβη. Δείτε περισσότερα εδώ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ