ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έκλεισε Βινίσιους η Ρεάλ

Έκλεισε Βινίσιους η Ρεάλ

Σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ τον 17χρονο επιθετικό Βινίσιους από τη Φλαμένγκο ο οποίος θεωρείται ως το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας. (VIDEOS)

Σε μία επένδυση για το μέλλον φέρεται να προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι φέρονται να μπήκαν σε διαδικασία πλειστηριασμού με την Μπαρτσελόνα για το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για τον Βινίσιους Τζούνιορ ο οποίος ανήκει στη Φλαμένγκο και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για να τον αποκτήσει προσφέροντας τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στη ρήτρα του συμβολαίου του, δηλαδή 30 εκατ. ευρώ. Τελικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "Globo Esporte", η Ρεάλ ήταν εκείνη που έκανε δυνατό "μπάσιμο" και προσφέροντας δέκα εκατομμύρια ευρώ περισσότερα κατάφερε να τον κλείσει για το καλοκαίρι του 2018.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι 17 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Πολλοί τον συγκρίνουν με τον Νεϊμάρ, ενώ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων της Βραζιλίας. Μάλιστα, στο πρόσφατο πρωτάθλημα Νοτίου Αμερικής Κ17 οδήγησε τη σελεσάο στην κατάκτηση του τίτλου και αναδείχθηκε τόσο καλύτερος παίκτης του τουρνουά, όσο και πρώτος σκόρερ με 7 γκολ σε εννιά παιχνίδια.

Πάρτε μία γεύση από τον ταλαντούχο αν μη τι άλλο Βραζιλιάνο.



TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ