ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έκλεισε τον 17χρονο Ροντρίγκο η Ρεάλ Μαδρίτης

Rodrygo of Brazil's Santos, left, celebrates after scoring against Uruguay's Nacional, during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Thursday, March 15, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Rodrygo of Brazil's Santos, left, celebrates after scoring against Uruguay's Nacional, during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Thursday, March 15, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ενα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης και ο λόγος γίνεται για τον 17χρονο επιθετικό της Σάντος, Ροντρίγκο Ροντρίγκες. Τι ανέφερε ο ίδιος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δικό της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, τον 17χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Σάντος, Ροντρίγκο, ο οποίος θα μετακομίσει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2019.

Όσο για το κόστος της μετεγγραφής, η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα καταβάλει συνολικά 45 εκατ. ευρώ στη Σάντος, με τα 40 εκατ. ευρώ να πηγαίνουν στην ομάδα του και τα πέντε στον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του. Η συμφωνία θα επισημοποιηθεί σήμερα από τον πρόεδρο της Σάντος, Χοσέ Κάρλος Πέρες.

"Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα, καθώς θα παίξω στην κορυφαία ομάδα του κόσμου", ανέφερε ο ίδιος ο νεαρός άσ9ος. Η ομάδα της Μαδρίτης θα καταβάλει άμεσα το ποσό των 20 εκατ. ευρώ ενώ τα υπόλοιπα σε δόσεις.

AP Photo/Andre Penner

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ