ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έκλεισε Κέπα η Ρεάλ Μαδρίτης

Έκλεισε Κέπα η Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την απόκτηση του 23χρονου τερμοτοφύλακα, Κέπα Αριθαμπαλάγα έναντι 25.000.000 ευρώ!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείται ο Κέπα Αριθαμπαλάγα. Οι "μερένγκες" πρόκειται να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 20.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 23χρονου τερματοφύλακα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, προσφέροντας παράλληλα κι άλλα 5.000.000 στους Βάσκους προκειμένου να "κλειδώσουν" το deal, το οποίο θα επισημοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο Κέπα θα υπογράψει συμβόλαιο έξι ετών με τους Μαδριλένους έναντι 2.500.000 ευρώ ετησίως κι αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Ο Ισπανός γκολκίπερ είχε διαμηνύσει στους διοικούντες την Μπιλμπάο πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με συνέπεια να αναζητείται η "χρυσή τομή" ούτως ώστε όλες οι πλευρές να μείνουν ευχαριστημένες απ' τη συμφωνία.

Ο Κέπα θεωρείται ένα απ' τα σπουδαιότερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου, έχοντας φέτος 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε τέσσερις εξ αυτών. Παράλληλα είναι μία φορά διεθνής με την εθνική ανδρών της Ισπανίας.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της "Marca":

Έκλεισε Κέπα η Ρεάλ Μαδρίτης
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ