ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δώρισε όλο το μπόνους του Champions League ο Ρονάλντο!

Δώρισε όλο το μπόνους του Champions League ο Ρονάλντο!
Κριστιάνο Ρονάλντο

Σε μια πολύ όμορφη ενέργεια προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δώρισε όλο το μπόνους κατάκτησης του Champions League ύψους 780.000 ευρώ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Έχει ορκισμένους εχθρούς και ορκισμένους υποστηρικτές. Όσοι τον μισούν, τον θεωρούν αλαζόνα και εγωκεντρικό, ότι παίζει πρώτα απ' όλα για τον ίδιο και την υστεροφημία του και μετά για την ομάδα του, ενώ η υπερέκθεσή του επίσης σε πολλούς δεν αρέσει.

Μπορεί να ισχύουν όλα αυτά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται, ούτε όλα στη ζωή του είναι εύκολα και στρωμένα με ροδοπέταλα. Γι' αυτό, λοιπόν, ενέργειές του όπως αυτή με το να δωρίσει όλο το μπόνους κατάκτησης του Champions League, δεν είναι έξω από τη λογική του. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, θα το κάνει εκ νέου και στο μέλλον.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της "Sun", ο Πορτογάλος θα δώσει το ποσό των 780.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο μπόνους για το τρόπαιο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Οι ευαισθησίες του είναι πολλές και όποτε βρίσκει ευκαιρία, προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ