ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δύσκολα για Σίτι (και) ο Μπενζεμά

Δύσκολα για Σίτι (και) ο Μπενζεμά

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ζινεντίν Ζιντάν απέκτησε και νέο πρόβλημα καθώς δεν γνωρίζει εάν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τον Καρίμ Μπενζεμά. Αμφότεροι εκτός, ενόψει Σοθιεδάδ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά υπεβλήθη σε εξετάσεις το "Οσπιτάλ Σανίτας Λα Μοραλέχα" με τη διάγνωση να αναφέρει " μυοπεριτονειακό τραυματισμό στον δεξί οπισθίο μηριαίο".

Αυτό σημαίνει ότι ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός δεν είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, στο "Ανοέτα" για την 36η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα δυσκολεύει και η συμμετοχή του στη ρεβάνς του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι, για τα ημιτελικά του Champions League.

Αυτός είναι ο 26ο μυϊκός τραυματισμός στη Ρεάλ Μαδρίτης κατά την τρέχουσα σεζόν, κάτι που είναι από μόνο του ιδιαίτερα ανησυχητικό για τους "μερένγκες" και προκαλεί προβληματισμό στο τεχνικό επιτελείο αυτών.

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα για τον Μπενζεμά. Μετρά έξι τραυματισμούς, κάτι που σημαίνει ότι έχει λάμψει δια της απουσίας του από 12 ματς, τούτη τη σεζόν.

Ο ίδιος ο Μπενζεμά είναι αισιόδοξος ότι θα προλάβει τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αυτό ιατρικά δεν είναι βέβαιο. Αμφίβολος για την αναμέτρηση (με τους "πολίτες" είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον τραυματισμό του οποίου καλύπτει πέπλο μυστηρίου με τις φήμες για θεραπεία με βλαστοκύτταρα να οργιάζουν.

Ένα είναι σίγουρο. Τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και ο Καρίμ Μπενζεμά είναι εκτός από τη μάχη του "Ανοέτα" με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ