ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δίνει το "ΟΚ" για Λεβαντόβσκι ο Ζιντάν

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's sixth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's sixth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Θετικός σε ενδεχόμενη απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από τη Μπάγερν είναι ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν. Ποιες οι προϋποθέσεις για να επιτευχθεί συμφωνία.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει αποφασίσει πως το ερχόμενο καλοκαίρι πρέπει να είναι μία περίοδος ανανέωσης για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η φετινή χρονιά απογοήτευσε άπαντες στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ένας από τους πρώτους υποψήφιους για αποχώρηση είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, με την εύρεση αντικαταστάτη του να αποτελεί προτεραιότητα για το club.

Ευκταίο σενάριο για τους Μαδριλένους θα ήταν η απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον Πέρεθ να προσπαθεί να αποκτήσει τον Πολωνό από το 2013, όταν είχε "πληγώσει" τη Ρεάλ σκοράροντας τέσσερις φορές εναντίον της

Όπως αναφέρει η "AS", ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει δώσει ήδη τη συγκατάθεση του για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή, θεωρώντας πως ο φορ της Μπάγερν θα δώσει το εύκολο γκολ που έχει στοιχίσει αρκετούς βαθμούς στη Ρεάλ στη φετινή La Liga.

Από την άλλη, οι Βαυαροί δεν φαίνονται ιδιαίτερα θετικοί σε πώληση του 29χρονου, καθώς η αντικατάσταση του θα είναι δύσκολη υπόθεση για τους πρωταθλητές Γερμανίας. Οι Ισπανοί, πάντως, θεωρούν πως ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ, ίσως, κάμψει τις αντιστάσεις των Γερμανών, ειδικά αν στη συμφωνία υπάρχει και όρος για μόνιμη παραμονή του Χάμες Ροντρίγκες στο Allianz Arena.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ