ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν ανεβαίνει για Μόντριτς η Ρεάλ

Δεν ανεβαίνει για Μόντριτς η Ρεάλ
Μόντριτς

Στα 35 εκατομμύρια ευρώ επιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με την "AS" δεν πρόκειται να δώσει περισσότερα χρήματα για τον Λούκα Μόντριτς. Υπάρχει απόσταση με την Τότεναμ, πάντα στο κόλπο και η Παρί.

Με τους δικούς της όρους είναι διατεθειμένη να πάρει τον Λούκα Μόντριτς η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί ο Ζοζέ Μουρίνιο να ενδιαφέρεται πολύ για τον ποδοσφαιριστή, όμως, δεν προτίθεται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Τότεναμ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Κροάτης κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια λίρες, ήτοι 51 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Ισπανίας δεν ανεβαίνει πάνω από τα 35 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με την "AS" αυτή θα είναι και η τελική της προσφορά.

Τα "σπιρούνια" δεδομένης της πίεσης που τους ασκεί ο παίκτης θα μπορούσαν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, αλλά η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει αρκετά μεγάλη. Οι άνθρωποι της Ρεάλ, όμως, δε χάνουν την αισιοδοξία τους και εκτιμούν πως θα καμφθεί τελικά η αντίσταση της Τότεναμ, από την προετοιμασία της οποίας αποκλείστηκε ο Μόντριτς, που θα παραμείνει στο Λονδίνο μαζί με τον Στίβεν Πίεναρ (σ.σ. ο δεύτερος θα επιστρέψει πιθανότατα στην Έβερτον).

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τη "Guardian" η Παρί Σεν Ζερμέν όχι μόνο έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μόντριτς, αλλά φέρεται διατεθειμένη να καλύψει και τις απαιτήσεις της Τότεναμ. Ωστόσο, ο 26χρονος μέσος έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμία του είναι να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ