ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν σταματά να σκοράρει και να σπάει ρεκόρ ο Ρονάλντο!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo controls the ball during the round of 16, 2nd leg Champions League soccer match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at the Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo controls the ball during the round of 16, 2nd leg Champions League soccer match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at the Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για ένατο σερί ματς στο Champions League και ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρουντ Φαν Νιστελρόι πριν 15 χρόνια. Ο Πορτογάλος έχει φτάσει τα 14 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει.

Τα λόγια έχουν στερέψει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έχει πετύχει τρομερά πράγματα στην τεράστια καριέρα του, αλλά δεν σταματά να χτίζει το μύθο του. Απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν απέδειξε ξανά γιατί είναι παίκτης των μεγάλων αγώνων, εκεί που "μιλά" η κλάση και η προσωπικότητα ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή.

Ο "CR7" βρήκε δίχτυα στο 51ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του και οδηγώντας την ουσιαστικά στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κάθε παιχνίδι ένα νέο ρεκόρ για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ που θέλει όσο τίποτα ένα ακόμη Champions League, το τρίτο συνεχόμενο.

Το γκολ που πέτυχε έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο Παρίσι, ήταν το ένατο συνεχόμενο σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένου του τελικού του περασμένου έτους με αντίπαλο τη Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος ισοφάρισε το ρεκόρ που είχε από τη σεζόν 2002-03 ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι. Ναι, κρατούσε 15 χρόνια και στο επόμενο ματς θα προσπαθήσει να το καταρρίψει. Μάλιστα, ο Ολλανδός είχε πετύχει 12 γκολ σε εκείνο το διάστημα, όπου αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο Ρονάλντο μετρά ήδη δυο παραπάνω, ενώ έχει πετύχει 22 γκολ στα 13 τελευταία ματς στον θεσμό.

Οι αριθμοί του Πορτογάλου είναι εντυπωσιακοί και καταδεικνύουν το ποδοσφαιρικό του μέγεθος και την τρομερή κλάση του. Έχει 57 γκολ είναι από το δεύτερο γύρο και μετά, 19 περισσότερα από τον Αργεντινό αστέρα της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. Ο δρόμος προς το Κίεβο είναι ακόμα μακρύς, αλλά ο ίδιος θέλει όσο τίποτα να βρεθεί εκεί και να σηκώσει ξανά το "Άγιο Δισκοπότηρο".

AP Photo/Francois Mori

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ