ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν πάει πουθενά ο Κασίγιας

Δεν πάει πουθενά ο Κασίγιας

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κρατήσει τον Ίκερ Κασίγιας στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσο και αν ο Ίκερ Κασίγιας δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές του στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας ακούσει και γιουχαΐσματα από τον κόσμο της ομάδας στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", εντούτοις αποτελεί "κεφάλαιο" για την ομάδα.

Ο ίδιος θέλει να παραμείνει στη "Βασίλισσα" και φαίνεται πως κάτι τέτοιο ισχύει και από την άλλη πλευρά, τουλάχιστον όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena Ser", που ανέφερε πως η Ρεάλ διαμήνυσε στην πλευρά του πολύπειρου γκολκίπερ πως υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μένει να δούμε αν αυτό επηρεάζει και το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο μεγάλος καλοκαιρινός στόχος των Μαδριλένων για τα γκολπόστ. Όπως και να 'χει, ο Κασίγιας αναμένεται να συνεχίζει να αγωνίζεται για λογαριασμό της ομάδας που υπηρετεί σε όλη την διάρκεια της καριέρας του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ