ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν ξεχνά τον Ντιμπάλα η Ρεάλ

Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Juventus and Crotone at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Juventus and Crotone at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Τις εξελίξεις ανάμεσα σε Ντιμπάλα και Γιουβέντους όσον φόρα στην ανανέωση της συνεργασίας τους παρακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το ''Calciomercato''. Δεν αποκλείεται αν βρει πρόσφορο έδαφος να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ύστερα από δύο επιτυχημένες σεζόν στο Τορίνο, Γιουβέντους και Ντιμπάλα ήταν έτοιμοι για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού. Κάτι όμως οι άσχημες εμφανίσεις σε Ιταλία και Ευρώπη αλλά και η ''ρήξη'' στις σχέσεις του με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βάζουν σε σκέψεις τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Κάπου εκεί μπαίνει στο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν έχει βγάλει από τη μεταγραφική της λίστα τον Ντιμπάλα, σύμφωνα με το ''Calciomercato''. Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος κοστολογείται από τη Γιουβέντους στα 150.000.000 ευρώ, δεν παραχωρείται από τους Ιταλούς. Αν όμως συνεχιστούν οι άσχημες εμφανίσεις του, το καλοκαίρι υπάρχει πιθανότητητα να τεθεί θέμα παραχώρησης του.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1993, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ινστιτούτο. Το 2012 τον εντόπισε η Παλέρμο και τον αγόρασε με ένα ποσό κοντά στα 8.000.000 ευρώ. Με τις εμφανίσεις του τράβηξε τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Serie A, με την Γιουβέντους τελικά να τον αποκτά το 2015. Στη ''μεγάλη κυρία'' έχει 42 γκολ σε 81 εμφανίσεις.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ