ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν "έκοψε" μέρες από τις διακοπές των παικτών ο Ζιντάν

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, background watches his head coach Zinedine Zidane joins in a training session, prior to the Champions League group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid in Dortmund, Germany, Monday, Sept. 25, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, background watches his head coach Zinedine Zidane joins in a training session, prior to the Champions League group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid in Dortmund, Germany, Monday, Sept. 25, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να βάλλεται πανταχόθεν για τις επιλογές του στο Clásico, αλλά η ήττα από την Μπαρτσελόνα δεν μετέβαλε τον προγραμματισμό της Ρεάλ και οι παίκτες της θα έχουν διακοπές μέχρι και την 30ή Δεκέμβρη.

Το είπε και το έκανε! "Δεν έχουμε να αλλάξουμε κάτι", υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν λίγα λεπτά μετά την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα (0-3) στο ισπανικό Clásico, το οποίο διεξήχθη στο "Santiago Bernabéu".

Κι όντως, δεν άλλαξε κάτι. Τουλάχιστον, σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό. Οι "μερένγκες" από την Κυριακή (24/12) μέχρι και την 30ή ημέρα του τρέχοντος μήνα θα απολαύσουν τις ολιγοήμερες Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους (παρά την περί αντιθέτου φημολογία που αναπτύχθηκε).

Την ίδια ώρα, ο Ζιζού είναι παραλήπτης της "μερίδας του λέοντος της κριτικής" από τον ισπανικό Τύπο για τις επιλογές του σε αρχικό σχήμα και αλλαγές στο Clásico με την Μπαρτσελόνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ